Garanti Bank finanţează primul proiect rezidenţial certificat Green Homes din Bucureşti

V.D
Miscellanea #Construcţii / 7 februarie 2018

Bilge Demirer

Bilge Demirer

Garanti Bank a început colaborarea cu compania imobiliară în 2009, contribuind la promisiunea acesteia de a accelera adoptarea practicilor de construcţie, care au ca rezultat clădiri eficiente din punct de vedere energetic, durabile şi prietenoase cu mediul înconjurător.

De la începutul acestui parteneriat, Garanti Bank a acordat One United Properties împrumuturi în valoare totală de peste 30 de milioane de euro, finanţările fiind utilizate pentru dezvoltarea complexelor rezidenţiale sustenabile, se arată într-un comunicat de presă remis Redacţiei noastre.

"Ne bucurăm să fim parte din iniţiative prin care ne aducem contribuţia la construirea unui viitor mai bun. Mai mult, credem în parteneriate de durată, aşa cum este cel pe care l-am dezvoltat de-a lungul timpului cu One United Properties. La începutul colaborării noastre, aceştia erau în faza incipientă de dezvoltare a afacerii, iar acum sunt unul dintre liderii pieţei rezidenţiale high-end. Am avut încredere în sustenabilitatea proiectelor acestora. Dincolo de cifre şi rezultate financiare, ne bazăm pe o relaţie solidă, dezvoltată de-a lungul anilor. Încrederea este ceva ce se câştigă în timp şi, totodată, unul dintre pilonii de bază în relaţia cu clienţii noştri, ca parte a promisiunii noastre către ei", a declarat Bilge Demirer - Commercial & SME Banking Director, Garanti Bank.

One Herastrau Park este primul complex rezidenţial din Bucureşti certificat la nivel de excelenţă "Green Homes", de către Romanian Green Building Council. Complexul a fost, de asemenea, ales proiectul rezidenţial al anului 2017 în Romania, de către Construction and Investment Journal (CIJ), în cadrul Galei CIJ. One United Properties a primit premiul pentru sustenabilitate în cadrul Galei Forbes Green Awards 2017, eveniment care reuneşte cei mai influenţi lideri din mediul afaceri şi în cadrul căruia mai multe companii şi organizaţii care îndeplinesc sau depăşesc standardele de responsabilitate socială şi ecologică, se întâlnesc pentru a celebra proiectele lor verzi.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb