Garanti BBVA a direcţionat peste un milion de lei pentru proiecte de mediu ale WWF

I.L.
Companii / 19 noiembrie 2019

Garanti BBVA a direcţionat peste un milion de lei pentru proiecte de mediu ale WWF

Garanti BBVA, una dintre cele mai dinamice bănci de pe piaţa locală, a direcţionat, în ultimii nouă ani 1,49 milioane de lei organizaţiei World Wildlife Fund for Nature, pentru a sprijini dezvoltarea şi implementarea proiectelor de mediu în România, potrivit unui comunicat remis Redacţiei noastre.

La orice achiziţie făcută cu WWF Bonus Card, Garanti BBVA transferă 0,3% din sumă, din partea posesorului de card, către proiectele derulate de WWF, pentru zonele de conservare din Carpaţi, cele aflate de-a lungul Dunării, precum şi cele din Delta Dunării.

În plus faţă de suma direcţionată de bancă în nume propriu şi în numele clienţilor săi pentru proiectele WWF, deţinătorii WWF Bonus Card primesc bonusuri pentru fiecare cumpărătură, de până la 10%, în reţeaua de parteneri Garanti BBVA. Utilizatorii pot achita produse şi servicii în 12 rate cu 0% dobândă sau chiar mai multe, în timpul campaniilor speciale şi au până la 50 de zile de graţie pentru cumpărăturile lor.

Anca Motca, Directorul General Adjunct al Garanti BBVA afirmă: "WWF Bonus Card este foarte popular în rândul clienţilor noştri, care îl consideră util datorită beneficiilor şi importanţei sale pentru conservarea mediului înconjurător. Fondurile direcţionate către WWF fac diferenţa pentru speciile pe cale de dispariţie, pădurile virgine şi pentru comunităţile locale", conform comunicatului.

WWF susţine promovează ameliorarea degradării mediui, conservarea naturii şi în România, procesul de certificare a pădurilor prin Forest Stewardship Council. Astfel, în prezent, peste 2.800.000 de hectare de păduri din România sunt certificate FSC şi beneficiază de management forestier responsabil, demers ce aduce beneficii ecologice, sociale şi economice comunităţilor locale care depind de acestea.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb