Garanti România înregistrează un profit net de 98 milioane lei

M.A.
Bănci-Asigurări / 31 iulie 2019

Ufuk Tandoğan

Ufuk Tandoğan

Grupul Garanti România, unul dintre cele mai dinamice grupuri financiare de pe piaţa locală, care reuneşte Garanti Bank, Garanti Leasing şi Garanti Credite de Consum, a avut, în primele şase luni ale anului, cel mai bun semestru al său în România, pe fondul managementului eficient al portofoliului de credite şi eficienţei operaţionale, se arată într-un comunicat remis Redacţiei noastre.

În perioada ianuarie - iunie, Grupul Garanti România a înregistrat un profit net consolidat de 98 milioane lei, cu aproximativ 25% mai mare decât în aceeaşi perioadă a anului trecut. Totodată, în primele şase luni ale anului, Grupul a înregistrat venituri nete consolidate de 263,2 milioane lei.

La nivel individual, Garanti Bank a înregistrat în primul semestru un profit net de 77,6 milioane lei, reprezentând un avans de peste 20% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Ufuk Tandoğan, CEO al Grupului Garanti România, a declarat: "Strategia noastră eficientă şi riguroasă a determinat performanţe foarte bune în prima jumătate a anului. Suntem în linie cu obiectivele propuse pentru 2019 şi avem toate premisele să înregistrăm rezultate excelente până la finalul anului. Avem un angajament pe termen lung pe piaţa din România şi vom continua să aducem plus valoare în vieţile clienţilor noştri, în evoluţia industriei financiare şi a economiei locale per ansamblu".

Cele două instituţii financiare nebancare ale Grupului, cu activităţi în leasing şi credite de consum, au înregistrat, la rândul lor, profit net cumulat de 20,3 milioane lei , în primul semestru al anului 2019.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb