GEORGE SIMION: "Niciun certificat verde pe teritoriul ţării"

G.B
Politică / 20 decembrie 2021

George Simion

George Simion

Parlamentarii AUR, în frunte cu George Simion şi senatoarea independentă Diana Şoşoacă au făcut din nou scandal în Parlament, unde au afişat un banner uriaş pe care scria "Libertate fără certificat". Deşi în plenul Camerei Deputaţilor erau dezbatute alte legi, parlamentarii de la alte partide nu erau lăsaţi să vorbească. Deputatul USR Iulian Bulai s-a plâns că este agresat de Diana Şoşoacă. "Îi mănâncă", relata amuzat George Simion într-o transmisiune live pe Facebook, potrivit Digi24.

"E bataie de joc. Niciun certificat verde pe teritoriul României. Nu votaţi niciun certificat pentru că veţi avea parte de poporul român", spunea Simion, în timp ce filma bannerul afişat în plenul Parlamentului.

În tot acest timp, alţi deputaţi încercau să dezbată alte proiecte de lege.

"Se dezbate altă lege", i-a spus Szabo Odon lui George Simion. "Acum vorbim despre librării, dar cum intrăm noi în librărie cu certificate?", a fost replica liderului AUR.

Ulterior, la tribuna Parlamentului a venit deputatul USR Iulian Bulai, care în timp ce prezenta un proiect de lege a fost apostrofat de Diana Şoşoacă.

"Aţi făcut mizerii în Parlament. Tinerii educaţi ai ţării, plecaţi de aici analfabeţilor. La puşcărie", a zbierat Şoşoacă la el. George Simion a venit, în timp ce transmite live pe Facebook, lângă deputatul USR căruia i-a transmis că "are noroc" că este lăsat să vorbească.

"Domnul Bulai are noroc că îl lăsăm să vorbească", a spus Simion. "Lipsa de educaţie duce la astfel de manifestări în Parlament", a fost replica lui Bulai.

"Să primească cei de la USR cu certificatul lor verde acelaşi tratament pe care l-au primit alţii de la ei timp de patru ani", i-a transmis şi Diana Şoşoacă. "Îi mănâncă", relata amuzat George Simion.

După acest moment,parlamentarii AUR au avut o altercaţie şi cu deputatul PSD Adrian Solomon, care a vrut să le smulgă bannerul afişat, după ce s-a plâns că nu este lăsat să treacă în bancă.

Opinia Cititorului ( 7 )

  1. Bravo Simion, bravo Sosoaca! Sunteti luptatorii pt drepturile si libertatile romanilor incalcate de catre bestiile criminale si tradatoare care ne conduc! In afara de AUR, in Șparlamentul Romaniei sunt toti o apa si-un pamant!

    1. eu inteleg ca sunt diabolici si nu le pasa de drepturi si libertati, dar cat de prost sa fii sa vrei sa blochezi economia? ca se va bloca, si nu doar "neesentialele". Nu are nici un rost certificatul asta, se vede ca valurile vin si trec repede oricum. De ce sa sabotezi economia in halul asta?

      Raspunsul este simplu si vine ca o consecinta a ceea ce se vede in toata Europa si in mai toata Lumea: niste slugoi tradatori si ordinari au fost adusi la putere cu ajutorul serviciilor , la ordinul Ocultei, cu scopul de a suprima definitiv orice drept fundamental garantat de Constitutie, de a falimenta si indatora iremediabil tara, pe care trebuie apoi s-o pregateasca pt intrarea in NWO! De aceea acesti slugoi criminali par teleghidati impotriva propriilor popoare, iar singura cale de a-i scoate din aceasta stare este razboiul total impotriva lor, care sa-i aduca in situatia de a fi executati in chinuri groaznice de proprii cetateni!

      Slugoii aia sunt votati de romani. Convingeti romanii sa voteze doar pe simion si sosoaca si sa ii vedem cum gestioneaza ei problemele Romaniei. Pana s-au dovedit abili la idei crete, populisme, jigniri.

    Doi dezaxati. Locul lor este la Balaceanca,

    "Acum vorbim despre librării, dar cum intrăm noi în librărie cu certificate?", a fost replica liderului AUR.

    Dupa ce sa intrati in librarii? Toata literatura, publicatiile si studiile stiintifice sunt masluite de catre Oculta mondiala si masoni. Acestora se adauga EU, satana si LGBT, a caror tel suprem este eliminarea poporului roman prin intermediul vaccinului. Nu mai bine va documentati mai departe pe youtube si facebook? Si sa ascultati de biserica. Popii sunt, ca si Ceausescu, geniile multilateral dezvoltate ale poporului.  

    cred ca si securitatea a inteles ca trebuia un AUR , nu se putea chiar tot parlamentul sa balteasca in mocirla , ar fi fost o prapastie imensa intre realitatea din afara parlamentului si lumea ireala rupta de oameni din parlament .

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb