GERMANIA Mii de persoane aşteptate la protestele ''anti-mască'' pe malul lacului Constance

G.U.
Internaţional / 3 octombrie 2020

Mii de persoane aşteptate la protestele ''anti-mască'' pe malul lacului Constance

Mii de opozanţi faţă de purtarea măştilor şi măsurile restrictive împotriva pandemiei sunt aşteptaţi la Konstanz (sud-vestul Germaniei) la un weekend de proteste sub înaltă protecţie a poliţiei, relatează astăzi France Presse, conform Agerpres.

Foarte aşteptat în această sâmbătă este un uriaş lanţ uman pe malul lacului Constance la iniţiativa "gânditorilor liberi", o adunare pestriţă de oponenţi ai măsurilor legate de pandemia de COVID-19 care au organizat deja două manifestaţii cu zeci de mii de persoane la Berlin în timpul verii.

Obiectivul lor este să strângă suficientă lume pentru a ajunge în Austria şi Elveţia, malurile lacului Constance fiind situate în trei ţări.

Sâmbătă, la Konstanz sunt programate 17 manifestaţii sau mitinguri. Duminică, 12 mitinguri sunt anunţate de asemenea şi în centrul oraşului, chiar dacă majoritatea nu au loc la iniţiativa "anti-măşti", ci pentru exprimarea solidarităţii în aceste vremuri de pandemie mondială.

Poliţia aşteaptă un total de aproximativ 30.000 de persoane şi a prevăzut "o desfăşurare semnificativă" de forţe de ordine în faţa riscului ca manifestaţiile să nu degenereze în ciocniri.

Aceste manifestaţii au loc în plină recrudescenţă a infecţiilor în Germania, o ţară care a fost relativ scutită de noul coronavirus până acum.

Sâmbătă, numărul de noi infecţii în 24 de ore a depăşit pragul de 2.500, nivelul din aprilie.

Municipalitatea Konstanz a interzis manifestanţilor să fluture semne distinctive ale regimului nazist sau "steaguri ale Reichului" german în amintirea Imperiului ce a dispărut după Primul Război Mondial, aşa cum au făcut-o la Berlin.

La acest ultim miting de la sfârşitul lunii august, câteva sute de manifestanţi au forţat barierele de securitate pentru a urca pe treptele Reichstagului, sediul camerei deputaţilor (Bundestag), marcând o nouă etapă în radicalizarea mişcării.

Aceste manifestaţii reunesc o mulţime eteroclită compusă din militanţi anti-vaccin, complotişti, cetăţeni cu adevărat preocupaţi de restricţiile legate de COVID-19, dar şi, din ce în ce mai mulţi potrivit autorităţilor, simpatizanţi ai extremei drepte.

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. speranta de libertate vine tot de la cei din lumea libera . ei nu sint obisnuiti cu dictatura si nu o suporta .

    1. Speranța asta de ' libertate ' o vor avea COV- idioții la 2 m ,, sub cota 0 zero". Păcat că atunci când se infectează sunt primiți în spital pe cheltuiala "proștilor cu mască". Să își plătească singuri toate cheltuielile pentru vindecare. Dar și o taxă pentru a ieși printre oamenii normali, conștienți de pericolul pandemiei. Articolul întărește adevărul că și occidentul are bipezi cu materie cenușie patrupedă. Ar fi binevenită o statistică cu procentele din fiecare țară.

      care cheltuieli de vindecare , care vindecare ? . sint tinuti fortat fara sa aiba nimic si li se da un paracetamol , in timp ce adevaratii bolnavi mor in fata spitalelor .

      Corect. Iar eu ii doresc celui cu postarea 1.1 sa ajunga la 2 metri sub pamant, ca sa mai scapam de prosti utili sau lepre tradatoare (dupa caz).

      Eu îți doresc să ieși...din cei "2 metri sub media IQ pe țară", să evadezi din cireada și turma necredincioșilor în / de pandemie si virusi (nu-i vezi cu ochii liberi.!)

      Vizitează un spital COvid, o secție ATI, familiile miilor de decedați (de Sars cov 2). Roaga-l pe Dr. Adrian Marinescu de la Spitalul Matei Balș să te... trezească. Deșteaptă- te române!.( TU .1.3., ești votant-adormit de Firea x 2, așa-i ?)  

      Apoi judecă-te, pe tine, cât ești de vinovat că esti militant anti mască.. Câți s-au infectat din cauza ta, a lui Cataramă și a semenilor tăi COV-idioti ??

      PS. Te rog revino cu definiția pentru : lepra trădătoare și proști utili... și cu scuze... Deșteaptă-te române!  

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb