GIGEL ŞTIRBU: "Blocaţi pe funcţii şi pe propiile interese sunteţi voi, cei de la PSD"

I.M.
Politică / 24 septembrie 2019

Gigel Ştirbu

Gigel Ştirbu

Vicepreşedintele PNL, deputatul Gigel Ştirbu, a declarat marţi, referitor la afirmaţiile vicepremierului Mihai Fifor despre un "blocaj" al activităţii MAI şi Guvernului din cauză că preşedintele Iohannis nu a numit miniştri interimari, că social-democraţii sunt cei "blocaţi pe funcţii" şi că PSD a adus ţării "cea mai mare instabilitate guvernamentală postdecembristă" prin schimbarea a 70 de miniştri şi a trei premieri, iar Ministerul Afacerilor Interne a fost "depopulat" prin pensionarea cadrelor la 40 de ani, informează Agerpres.

"Cum de aveţi dumneavoastră îndrăzneala să arătaţi cu degetul, să judecaţi sau să daţi verdicte, când voi toţi, PSD-iştii, aţi adus acestei ţări cea mai mare instabilitate guvernamentală postdecembristă? (...) Aţi schimbat peste 70 de miniştri în mai puţin de doi ani, v-aţi demis propriile Guverne, aţi schimbat 3 premieri, aţi sprijinit infractorii când aţi votat Legea recursului compensatoriu în urma căreia au fost eliberaţi mai repede din închisori peste 14.000 de deţinuţi, aţi depopulat Ministerul Afacerilor Interne de cadre bine pregătite şi profesioniste, scoţându-i la pensie la 40 de ani", afirmă Ştirbu într-un comunicat de presă.

Deputatul liberal critică şi acţiunile lui Mihai Fifor din perioada în care a condus MAI, menţionând că "a pus la dispoziţie bodyguard furnizat de Jandarmerie şi maşină de teren pentru Alexandru Cumpănaşu, din banii contribuabililor români".

Gigel Ştirbu menţionează, referitor la afirmaţiile secretarului general al PSD despre un blocaj în activitatea Guvernului, că premierul Viorica Dăncilă a spus că atât timp cât se ţin şedinţele, Executivul funcţionează.

"Blocaţi pe funcţii şi pe propriile interese sunteţi voi, cei de la PSD", a mai afirmat Gigel Ştirbu.

Luni, într-o postare pe Facebook, Mihai Fifor a susţinut că MAI este "blocat la vârf", fără ministru.

"La sfârşitul săptămânii trecute s-a produs o nouă tragedie - o altă fetiţă, de această dată din Dâmboviţa, a fost victima unei crime oribile. Iar asta în timp ce Ministerul Afacerilor Interne rămâne blocat la vârf, neexistând nici măcar un ministru interimar care să conducă sistemul şi să coordoneze lupta zilnică a poliţiştilor cu criminalii şi infractorii. (...). Domnule candidat Iohannis şi domnilor de la PNL, în loc să discutam despre cum blocaţi instituţii şi nu le lăsaţi să se modernizeze, poate ar trebui să discutăm cu responsabilitate şi lipsă de orgolii cum putem sprijini toţi instituţiile să se reformeze şi să nu mai permită greşeli cauzatoare de moarte", a scris Mihai Fifor.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb