Go Travel lansează împreună cu Orange Money un parteneriat de cashback pentru pasionaţii de călătorii

G.U.
Companii / 9 august 2021

Go Travel lansează împreună cu Orange Money un parteneriat de cashback pentru pasionaţii de călătorii

Turiştii români utilizează din ce în ce mai mult cardul de credit pentru achiziţia de călătorii şi de servicii în timpul călătoriilor. În acest sens, Go Travel lansează împreună cu Orange Money primul parteneriat prin care clienţii pot beneficia de oferta "Banii mei călătoresc înapoi": 14% cashback pe cardul de credit Orange Money la călătorii achiziţionate prin agenţia Go Travel, maximum 200 lei/lună. Perioada ofertei este 21 iulie - 31 decembrie 2021, se arată într-un comunicat de presă remis redacţiei.

Orange Money este o alternativă 100% digitală la serviciile bancare tradiţionale, uşor de accesat, uşor de gestionat, transparentă la nivel de costuri şi cu un customer service la cele mai înalte standarde. În doar câteva minute, utilizatorii pot deschide un cont nou, direct din aplicaţia mobilă, şi pot începe să facă transferuri în ţară, în străinătate sau plăţi cu un card virtual de debit sau de credit.

Ce beneficii aduce cardul de credit Orange Money?

Şerban Negrescu, Head of product management & marketing Orange Money, a declarat: "Clienţii pot accesa cardul de credit 100% online, direct din aplicaţia Orange Money. Uşurinţa în utilizare şi controlul oferit clienţilor în gestionarea beneficiilor sunt principalele avantaje. Răspunsul se primeşte rapid, iar după aprobarea cererii aceştia pot folosi imediat cardul virtual pentru plăţi cu telefonul, cu ceasul sau pe internet. Bineînţeles, utilizatorii pot solicita emiterea cardului şi în orice magazin Orange. În plus, la activarea pachetului Extra Travel, turiştii se bucură şi de alte alte beneficii importante, precum asigurare gratuită de călătorie pentru întreaga familie sau reducere de 50% la comisionul de conversie valutară pentru plăţile cu cardul în străinătate."

Codruţa Popescu, Managing Director Go Travel, menţionează cine sunt beneficiarii acestei promoţii: "De acest cashback se pot bucura toţi utilizatorii cardului de credit Orange Money, care au activat pachetul de beneficii Extra Travel şi care efectuează prin acesta plăţi pentru servicii turistice prin agenţia Go Travel, contactând un consultant al agenţiei sau online pe www.gotravel.ro".

Mecanismul campaniei

Potrivit sursei citate, clienţii primesc 14% bani înapoi, maximum 200 lei/lună, imediat după plăţile efectuate la agenţia de turism Go Travel sau pe www.gotravel.ro, folosind cardul de credit Orange Money, pe care a fost activat pachetul de beneficii Extra Travel. Excepţie de la această ofertă fac achiziţiile exclusive de bilete de avion şi alte servicii, pentru care se va primi beneficiul standard al pachetului Extra Travel - 7% bani înapoi, maximum 100 lei/lună.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb