Google a lansat astăzi chatbotul Bard

D.R.
Miscellanea / 13 iulie 2023

Google a lansat astăzi chatbotul Bard

Google a lansat astăzi chatbotul său de inteligenţă artificială Bard în Europa şi Brazilia, cea mai mare expansiune a produsului de la lansarea sa în februarie, cu care va concura rivalul ChatGPT, susţinut de Microsoft, transmite news.ro.

Bard şi ChatGPT sunt programe care folosesc inteligenţa artificială generativă pentru a avea conversaţii cu utilizatorii şi a răspunde la nenumărate solicitări.

Produsele au declanşat un entuziasm global, temperat de prudenţă. Companiile mizat pe AI şi au investit miliarde cu speranţa de a genera mult mai multe venituri din publicitate şi din servicii cloud. La începutul acestei săptămâni, miliardarul Elon Musk şi-a lansat, de asemenea, startupul său de inteligenţă artificială xAI, a cărui echipă include mai mulţi foşti ingineri ai Google, Microsoft şi OpenAI.

Google a adăugat acum noi funcţii la Bard, care se aplică în întreaga lume. "Începând de astăzi, puteţi colabora cu Bard în peste 40 de limbi, inclusiv arabă, chineză, germană, hindi şi spaniolă. Uneori, auzind ceva cu voce tare te poate ajuta să-ţi abordezi ideea într-un mod diferit... Acest lucru este util mai ales dacă vrei să auzi pronunţia corectă a unui cuvânt sau să asculţi o poezie sau un scenariu", a afirmat directorul senior de produse Google, Jack Krawczyk, într-o postare pe blog.

El a transmis că utilizatorii pot schimba acum tonul şi stilul răspunsurilor Bard, pentru a fi simple, lungi, scurte, profesionale.

Aceştia pot redenumi conversaţiile, pot exporta codul în mai multe locuri şi pot folosi imagini în solicitări.

Lansarea Bard în UE a fost întârziată de autorităţile locale de reglementare a confidenţialităţii. Krawczyk a precizat că Google s-a întâlnit de atunci cu autorităţile de reglementare pentru a-i asigura cu privire la aspectele legate de transparenţă, alegere şi control.

Într-o întâlnire cu jurnaliştii, Amar Subramanya, vicepreşedinte de inginerie al Bard, a adăugat că utilizatorii pot opta pentru ca datele lor să nu fie colectate.Google a fost lovit de o nouă acţiune colectivă în justiţia din SUA, în legătură cu presupusa utilizare abuzivă a informaţiilor personale ale utilizatorilor pentru a-şi antrena sistemul de inteligenţă artificială.

Subramanya a refuzat să comenteze dacă există planuri de dezvoltare a unei aplicaţii Bard."Bard este un experiment. Vrem să fim îndrăzneţi şi responsabili", a adăugat el. Cu toate acestea, atractia noutăţii poate fi în scădere, numerele recente referitoare la utilizatori arătând că traficul lunar către site-ul web ChatGPT şi vizitatorii unici au scăzut pentru prima dată în iunie.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb