Google încurajează concurenţa în comerţul online

O.D.
Ziarul BURSA #Internaţional / 9 octombrie 2018

Google încurajează concurenţa în comerţul online

Giganţii internetului încep să devină generoşi. Propunerile Google pentru îmbunătăţirea concurenţei în comerţul online aduc rezultate, a declarat comisarul pentru Concurenţă Margrethe Vestager, sugerând că operatorul celui mai folosit motor de căutare din lume ar putea să evite viitoare amenzi.

Google, parte a grupului Alphabet, a propus anul trecut să permită rivalilor săi în serviciile de comparare a preţurilor să liciteze pentru spaţiile de publicitate din partea de sus a paginii de căutare, oferindu-le şansa să concureze de pe poziţii de egalitate, informează News.ro.. Google a încercat în acest fel să răspundă autorităţilor de reglementare europene, după ce Comisia Europeană i-a aplicat o amendă record de 2,4 miliarde de euro pentru favorizarea serviciului propriu. În luna septembrie, compania a propus Comisiei Europene un al doilea raport, iar respingerea acestuia ar putea duce la amenzi de până la 5% din cifra sa de afaceri zilnică, medie. Vestager a spus că a observat progrese comparativ cu primul raport al Google din iunie, care a arătat că unele companii concurente au beneficiat de măsurile companiei.

"Am primit un nou raport referitor la complianţă...şi am observat îmbunătăţiri ale datelor, dar o urmărim foarte, foarte atent şi nu am luat încă o decizie ", a afirmat Vestager.

Pe de altă parte, unele companii concurente din Marea Britanie, Franţa, Germania şi Statele Unite au spus că schimbările făcute de Google nu sunt suficiente.

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb