"Goscomloc" Huşi riscă deconectarea totală de la alimentarea cu energie electrică

Ziarul BURSA #Companii #Energie / 28 iunie 2004

"Electrica" Moldova Vaslui a dat un ultimatum SC "Goscomloc" Huşi, de la care are de recuperat peste 3 miliarde de lei, în care se precizează că, dacă pînă astăzi, 28 iunie, nu îşi va achita integral datoriile, va recurge la deconectarea totală a societăţii de la sistemul de alimentare cu energie electrică.

"Trebuie să precizăm că anterior s-a decis asigurarea temporară a energiei electrice pentru Goscomloc Huşi, dar i s-a trimis conducerii acestei societăţi şi o somaţie prin care i se aducea la cunoştinţă faptul că dacă nu îşi achită integral datoriile faţă de Electrica, pînă pe 28 iunie, deconectarea va fi iminentă. Nu s-a mai contribuit cu nici o sumă la debitul pe care îl are din 2003", a declarat ing. Marcela Tăbuşcă, ofiţer de relaţii cu presa din cadrul "Electrica", citată de Rompres.

Directorul SC Goscomloc Huşi, Neculai Bugeag, consideră, că nu va avea cu ce să respecte solicitările SC Electrica, din cauza încasărilor foarte slabe şi absenţa alternativelor pentru a ieşi din criză. "Încasările sunt extrem de slabe, în medie cîte 7-8 milioane de lei pe zi. Oamenii, cu toate că ştiu că bunul mers al societăţii depinde în cea mai mare măsură de contribuţiile lor financiare, refuză să achite contravaloarea serviciilor primite de-a lungul timpului. Pentru că populaţia, instituţiile şi agenţii economici nu aduc bani la bugetul Goscomloc, noi nu avem cu ce să ne plătim datoriile. Depindem unii de alţii, dar acest lucru nimeni nu pare să îl conştientizeze", a spus Bugeag.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb