Gral Medical a atins o cifră de afaceri de 35 milioane de Euro, în 2019

D.F.
Companii / 2 martie 2020

Gral Medical a atins o cifră de afaceri de 35 milioane de Euro, în 2019

Gral Medical a înregistrat la nivel de grup o creştere a business-ului cu 13% faţă de perioada aferentă anului anterior, ajungând astfel la o cifră de afaceri de 35 milioane de Euro. Compania îşi menţine creşterea cu 2 cifre pe fondul dezvoltării unor proiecte noi pe piaţa serviciilor medicale, proiecte ce au implicat deschiderea de centre medicale sub brandul OncoFort sau a diviziei de laboratoare Gral, arată un comunicat remis Redacţiei noastre.

Cele mai importante creşteri peste medie au fost înregistrate pe segmentul paraclinic (analize medicale de laborator şi imagistică) pe segmentul oncologic (chimioterapie şi radioterapie), iar segmentul cu o creştere mai lentă a fost cel al serviciilor corporate.

Robert Şerban, acţionar Gral Medical, a spus: "Vom diversifica serviciile medicale oferite atât în capitală cât şi în centrele din teritoriu, vom investi în aparate performante şi vom pune accent pe diagnosticul paraclinic standardizat. Totodată vom încerca să rentabilizăm mai multe centre şi activităţi care au ajuns la maturitate.

Gral Medical a fost deschizător de drumuri pe piaţa serviciilor medicale prin introducerea conceptului de tumor board internaţional (echipa româno-austriacă) şi a inovaţiei în tratamentul oncologic cu radioterapie. Centrele oncologice sub brandul OncoFort au înregistrat o creştere cu 20% faţă de anul anterior, având în vedere faptul că în prezent există o reţea de 5 spitale oncologice, 2 în Bucureşti şi câte unul în Piteşti, Ploieşti şi Craiova. Spitalul OncoFort Piteşti a reuşit în primul an de activitate să atingă break-even point operaţional, iar pentru anul 2020 şi-a propus să îşi rentabilizeze activitatea prin creşterea cu 40% a serviciilor de oncologie, cu 30% a serviciilor de imagistică şi cu 20% pe segmentul analizelor medicale speciale, mai precizează sursa.

Deşi compania a avut până acum o politică de dezvoltare de servicii şi centre pornind de la proiecte de la zero, pentru anul 2020-2022 compania va fi deschisă şi pentru preluarea de companii în zonele unde există o oportunitate de dezvoltare strategică pe termen mediu şi lung.

În anul 2019 compania Gral Medical a investit 6 milioane de Euro în 2 spitale oncologice. Spitalul OncoFort Piteşti a reuşit în scurt timp să devină cel mai important spital oncologic din sudul ţării ce acoperă 4 judeţe din jurul Argeşului. Cel de-al doilea spital oncologic din capitală, Spitalul OncoFort Caloian, are o capacitate de 10 paturi şi s-a specializat pe tratamentul cancerului de tiroidă. Începând cu trimestrul 4 din 2019 reţeaua de laboratoare Gral Medical a mai crescut cu un laborator în capitală ajungând la o reţea de 15 laboratoare. Pentru anul 2020 compania şi-a propus o ţintă realistă de 40 milioane Euro cifra de afaceri în contextul strategiei de a merge în continuare pe servicii medicale de nişă.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb