Gral Medical a deschis o clinică nouă în Băneasa

Andrei Stan
Companii / 22 ianuarie 2016

Investiţia pentru deschiderea clinicii s-a ridicat la 200.000 euro

Gral Medical a inaugurat ieri o clinică medicală în nordul Bucureştiului ce îşi propune să ofere servicii medicale personalizate, valoarea investiţiei ridicându-se la 200.000 euro, potrivit unui comunicat trimis redacţiei.

La eveniment au participat reprezentaţi din cadrul companiei, presa scrisă, reporteri de ştiri şi oficiali ai marilor corporaţii.

Potrivit comunicatului, clinica Gral Băneasa este dotată cu aparatură performantă şi acoperă în prezent 17 specialităţi medicale, iar pacienţii din nordul capitalei vor beneficia de un produs nou pe partea de abonamente, un abonament "altfel" dar şi servicii clasice de abonamente corporate.

"Intră în politica noastră de dezvoltare să oferim servicii medicale cât mai aproape de pacienţi. De aceea oferim un abonament altfel - abonamentul Favor, ce aduce posibilitatea de acumulare a banilor, dar dorim să asigurăm clienţilor accesul rapid la serviciile medicale, în maxim 24-48 de ore de la solicitare" a declarat acţionarul Gral Medical Robert Şerban.

În cadrul clinicii lucrează medici din sfera celor mai importante specialităţi medicale, iar clinica îşi va dubla numărul de medici în următoarea perioada.

Serviciile oferite sunt atât cu plata cât şi cu bilet de trimitere, iar noutatea o reprezintă dotarea clinicii cu un ecograf performant 4D care oferă o acurateţe şi control asupra diagnosticului pe mai multe specialităţi: ginecologie, cardiologie, urologie şi oftalmologie.

Investiţia pentru deschiderea clinicii s-a ridicat la 200000 euro, iar bugetul de investiţii pentru anul 2016 se ridică la aproape 3,5 milioane de euro, cuprizand deschiderea secţiei cu numărul 2 de Radioterapie din cadrul Spitalului OncoFort, mărirea numărului de paturi cu încă 40, două laboratoare şi un centru de mari dimensiuni în ţară.

Anul trecut compania a reuşit să deschidă două clinici de mari dimensiune în Bucureşti şi Ploieşti în urma unei investiţii de peste 1,5 milioane euro pe o suprafaţă cumulată de 2200 mp.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb