Green Alley anunţă un nou ansamblu rezidenţial exclusiv în portofoliu

G.U.
Companii #Construcţii / 13 iulie 2021

Green Alley anunţă un nou ansamblu rezidenţial exclusiv în portofoliu

Compania de consultanţă şi intermediere imobiliară, Green Alley, anunţă un nou ansamblu rezidenţial exclusiv în portofoliu: Marina Blu, un proiect premium, cu 87 de apartamente de vacanţă, localizat în centrul staţiunii Mamaia, pe malul lacului Siutghiol, vis a vis de hotelul Iaki, în proximitatea hotelului Rex, conform unui comunicat de presă remis redacţiei.

"Am început construcţia în toamna anului 2020, iar livrarea este prevăzută pentru luna iunie 2022", explică Iani Cuşu, preşedinte Real Estate Investment, dezvoltatorul proiectului, adăugând: "Având în vedere poziţionarea pe malul lacului, am acordat o atenţie deosebită lucrărilor la fundaţie, care s-au întins pe o perioadă de peste trei luni, pereţii perimetrali de 60 cm grosime fiind executaţi la o adâncime de 12 m până la stratul de argilă, pentru a crea o structură etanşă, sub nivelul pânzei freatice dintre lac şi mare. Astfel, a fost realizată o structură etanşă, de tip bunker, eliminând riscul infiltraţiilor. Tehnica de execuţie a pereţilor mulaţi este bazată pe realizarea unei structuri perimetrale compacte din beton hidrostatic cu armătură din oţel, singurul proiect din Mamaia cu o astfel de fundaţie."

Potrivit sursei citate, proiectul Marina Blu are un mix locativ compus din studio-uri şi apartamente cu două, trei şi patru camere. Preţurile pornesc de la 79.500 Euro + TVA pentru un studio, 112.000 Euro + TVA pentru două camere şi 139.500 Euro + TVA pentru trei camere. Toate apartamentele au suprafeţe mari şi zone vitrate generoase, cu vedere spre lacul Siutghiol sau Marea Neagră.

"Pentru acest proiect targetăm investitorii interesaţi de plasarea economiilor într-un proiect cu totul deosebit, amplasat în centrul staţiunii Mamaia, precum şi familiile în căutarea unei locuinţe de vacanţă pe litoral", spune Alina Verdeaţă, Managing Partner, Green Alley, agentul exclusiv al proiectului.

Marina Blu se distinge prin eleganţa arhitecturii şi un confort sporit datorat unor finisaje precum faţade ventilate, tâmplărie tripan Schuco, aer condiţionat Daikin şi obiecte sanitare Grohe şi Geberit. Pereţii despărţitori dintre apartamente sunt fono-termo izolaţi, nu există grinzi în interiorul încăperilor, holurile de acces au lumină naturală, iar proiectul va beneficia de două lifturi panoramice de opt persoane.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb