GRINDEANU: "Românii trebuie să îşi ia ţara înapoi din mâinile acestor mincinoşi şi incompetenţi"

J.P.
Politică / 6 noiembrie 2020

"Românii trebuie să îşi ia ţara înapoi din mâinile acestor mincinoşi şi incompetenţi"

Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă care a avut loc la Timişoara, că românii "trebuie să îşi ia ţara înapoi", mai ales că actualul Guvern care "aproape a distrus economia" şi care "conform Curţii de Conturi a furat banii", relatează news.ro.

"Va fi o campanie atipică ce se desfăşoară sub semnul pandemiei, o campanie în care România trebuie să îşi ia ţara înapoi din mâinile acestor mincinoşi şi incompetenţi. Am stat două luni în case că aşa a vrut Orban şi Guvernul PNL, două luni în care aproape au distrus economia, dar au spus că pregătesc sistemul sanitar, că aduc medicamente, ventilatoare. Nu au adus nimic în aceste 6 luni, secţiile ATI sunt aproape pline. Conform Curţii de Conturi, au furat banii, asta au făcut, au adus spitale mobile care zac în paragină, nu avem ATI pentru oamenii care au Covid. Acum Iohannis şi Orban ne bagă iarăşi în casă şi distrug ce e viabil în economia României. Domnilor, trebuie să vă opriţi. De ce ne bagă iar în case? Pentru că acest guvern de hoţi sunt total depăşiţi de situaţie, sunt haotici. Vedem că nu ştiu ce să facă", a declarat Sorin Grindeanu.

Prim-vicepreşedintele PSD a mai declarat că actualii guvernanţi ne îndeamnă să purtăm măşti, însă au doi miniştri depistaţi cu COVID-19.

"Ne-au spus acelaşi lucru: purtaţi măşti, păstraţi distanţa, iar ei sunt primii care nu fac acest lucru, au 2 miniştri care au Covid. Nu au niciun plan pentru România, să salveze România, au un singur plan, să se salveze pe ei", a mai declarat social - democratul.

Sorin Grindeanu a mai precizat că actualul Guvern a eşuat în gestionarea pandemiei.

"Acest guvern a eşuat atât în gestionarea pandemiei cât şi a economiei şi trebuie să plece acasă. Trebuie să ne mobilizăm cu toţii să schimbăm acest guvern. Am văzut aseară cum preşedintele Klaus Iohannis a prezidat şedinta de guvern care a consfintit eşecul guvernării liberale. Am văzut cu preşedintele Iohannis şi Guvernul ne spun că trebuie să închidem pieţele, târgurile, dar supermarketurile rămân deschise. Asta înseamnă guvernare liberală, asta înseamnă să nu te intereseze economia ţării, ci cum merge economia marilor corporaţii", a mai declarat Sorin Grindeanu.

Opinia Cititorului ( 13 )

  1. Am luat deja inapoi doua treimi (la europene si prezidentiale). Asteptam alegerile parlamentare ca sa o luam inapoi pe toata.

    din moment ce probele furturilor si crimelor criminalilor cu gulere albe sunt musamalizate si dosite de implantatii vostri plasati in toate punctele cheie , sunteti toti "negustori cinstiti" ce ar trebui sa faceti "trenuletul" in puscarii indiferent din ce partid sunteti daca n-ati fi masluit legile in parlament unde rezistati cu orice risc chiar sa zadarniciti orice, absolut; cand esti in rahat deschizi gura pe riscul tau. ..dar observam ca va place si nu va saturati .Va cotonogiti in loc sa va bateti pentru Romania va bateti sa nu va pierdeti si imunitatea fiindca bruma de credibilitate v-ati pierdut-o de foarte mult timp .

    1. foarte adevarat

      ar trebuiu expus acest text la intrarea in sediul parlamentului! 

    Pai, bai securist demagog, betiv si instabil emotional, pe de-o parte ceri romanilor "să îşi ia ţara înapoi din mâinile acestor mincinoşi şi incompetenţi", iar pe de alta parte, alaturi de fratii tai gradati, Ciolacu, Tudose, Dancu, le votati pe sest toate proiectele si masurile abuzive ale PNL-eprelor?! Nu mai bine, cauti o grinda?

    1. toti sint niste marionete , care joaca un teatru prost , dupa un scenariu si mai prost , cu un regizor din padure la fel .

      Bineinteles! Iar marele si adevaratul regizor este din afara tarii!

    ne arată că le-a intrat morcovul şi le-a ajuns până în gât? ( colegul lui dirijor cu degetele din parlament a dat tonul si a cerut)

    de unde ai rasarit ghiocel ? mai vrei o functie grasa ? Du-te nene si apuca-te de-o meserie cinstita !

    1. S au activat terfelisti,urmeaza sa i vedem facand plecaciuni la mult iubitul conducator TOV.iohanis

    După câte îmi aduc aminte, pe timpul tău erau mișcări de stradă, vuvuzele, chestii...

    Chiar ne credeți prosti. Sunteți speriați de rapoartele corpului de control al lui Orban ?

    Deșii, sper ca să se trezească și el ... D.le Grindeanu susțineți o întreagă gașcă de corupți, nu l uitați pe Iordache... 

    Ai școala făcută cu Ponta, se pare că domnul profesor Adrian a lăsat cadre destule.

    Dar ce mă doare cel mai mult este că ne considerați niste naivi prosti și amnezici. 

    Vă înșelați.

    1. Terfelisti in actiunea ei toti sunt securisti numai ai lor nu

    Când Te vei vedea în ceafă ....bingoooo...!!!!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb