Gruia Dufaut a asistat Groupe Atlantic, una din companiile europene din sectorul HVAC, la intrarea pe piaţa din România

A.F.
Companii / 29 mai 2023

Gruia Dufaut a asistat Groupe Atlantic, una din companiile europene din sectorul HVAC, la intrarea pe piaţa din România

Cabinetul de avocat Gruia Dufaut a asistat Groupe Atlantic în achiziţia unui teren şi a unei hale industriale în parcul industrial PWP BUCHAREST NORTH din Ariceştii Rahtivani, judeţul Prahova, cu scopul demarării producţiei de echipamente HVAC (încălzire, ventilaţie şi aer condiţionat), conform unui comunicat remis redacţiei.

Conform comunicatului, echipa de avocaţi GRUIA DUFAUT a fost formată din Cristina Bojică, Partener, Teodora Koletsis, Partener, Gabriela Popescu, Avocat Senior specializat în drept societar şi Florin Dogaru, avocat specializat în drept imobiliar.

" Achiziţia imobiliară făcută recent de GROUPE ATLANTIC în România reprezintă o investiţie semnificativă în economia locală şi întăreşte, totodată, poziţia acestui grup în regiune. Ca avocaţi, am furnizat servicii de due diligence juridic şi imobiliar, precum şi asistenţă în elaborarea şi negocierea contractelor. Vom continua să asistăm GROUPE ATLANTIC în implementarea proiectului său, acoperind diverse alte aspecte de ţin de dreptul construcţiilor, dreptul contractelor sau dreptul muncii. Finalizarea cu succes a acestei tranzacţii a demonstrat încă o dată experienţa şi competenţa echipei noastre de avocaţi în furnizarea de servicii juridice de înaltă calitate clienţilor internaţionali ", a declarat Dana Gruia Dufaut, Avocat fondator al cabinetului.

"După o primă etapă de investiţii, finalizată cu succes, suntem optimişti cu privire la capacitatea noastră de a începe producţia în România în cele mai bune condiţii şi în termenele impuse. Investiţia în noua unitate de producţie ne va permite să ne extindem oferta de echipamente HVAC în regiune, beneficiind de o forţă de muncă locală foarte calificată", a declarat Tomasz Juda, directorul noului sit din România.

GROUPE ATLANTIC, de origine franceză, a fost fondat în 1968 şi a devenit unul dintre liderii europeni în sectorul HVAC (încălzire, ventilaţie şi aer condiţionat), cu 13,000 de colaboratori prezenţi pe 4 continente, 31 de sit-uri industriale, dintre care jumătate în Franţa, 3,2 miliarde de euro cifră de afaceri, 10 milioane de produse fabricate/an şi un portofoliu de mărci renumite (Atlantic, Ideal, Thermor, ACV, Sauter, Ygnis etc.).

GROUP ATLANTIC are ca misiune de a răspunde nevoilor esenţiale de îmbunătăţire a sănătăţii şi bunăstării în locuinţe şi sectorul serviciilor, prin soluţii şi sisteme de încălzire, răcire şi calitatea aerului interior. GROUPE ATLANTIC este un actor major în tranziţia către emisii scăzute de dioxid de carbon în sectorul construcţiilor, angajat pe întregul ciclu de viaţă al produselor (fabricaţie, consum de energie, reparare şi reciclare).

Parcul Industrial PWP BUCHAREST NORTH din Ariceştii Rahtivani, Prahova, situat la o distanta de 40 km nord fata de aeroportul Bucuresti-Otopeni, este dezvoltat şi administrat de grupul belgian ALINSO GROUP si este unul dintre cele mai moderne din Sud-Estul Europei, având o suprafaţă totală de peste 300 de hectare (3 km²) şi găzduind deja peste 75 de companii de talie internaţională.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb