Gruia Stoica rămâne în arest

F.A.
Anticorupţie / 4 februarie 2014

Omul de afaceri Gruia Stoica rămâne în arest, a decis definitiv, astăzi, instanţa supremă, care i-a respins recursul faţă de măsura preventivă, conform surselor de presă.

Instanţa supremă a dezbătut, marţi, recursul lui Gruia Stoica, proprietarul Grupului Feroviar Român (GFR), împotriva deciziei Curţii de Apel Bucureşti de arestare preventivă pentru 29 de zile, în dosarul în care omul de afaceri este acuzat de cumpărare de influenţă.

Procurorii anticorupţie susţin că Stoica i-ar fi dat avocatului Doru Boştină trei milioane de euro pentru a afla preţul cerut de CFR Marfă la o licitaţie pentru transportarea cărbunelui, organizată de Complexul Energetic Oltenia (CEO), la care participa şi GFR.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Nu stiu de ce, dar parca afacerile acestui domn suna cam ciudat. Oare STS, serviciile secrete, nu au mai multe date despre el si despre piramida din spatele lui? Nu cumva aceste lucruri suna a mafie romaneasca? Pai el este paravanul celor care s-au imbogatit din furtul de fier vechi, asa cum altii sunt paravanele celor care s-au imbogatit din furtul din padurile "publice" romanesti". Dar oare nu au iz penal? Nu cumva au murit oameni pentru asta? Nu cumva exista un adevarat sistem de protectie a lor? De ce oare alte tari refuza colaborarea cu dl.Gruia Stoica, dupa ce au cercetat cine si cum il protejeaza? Ce jocuri face dl.Gruia Stoica si cine i-a garantat creditele enorme? Cine si cum l-a ajutat sa preia diverse afaceri publice? Cam asta ar trebui sa aflam, daca procuratura, politia, justitia ar fi functionale si si-ar indeplini obligatiile. Iar de dl.Bostina ce sa mai zicem... Familia asta este asa de bogata si asa de influenta, ca nici nu mai conteaza ce spune presa. Cred ca de fapt aceasta familie de avocati au practicat un alt tip de avocatura decat cel normal, incepand de prin 1991. Se numeste avocatura de trafic de influenta si mascare de infractiuni. Cautati in presa pe toti clientii lor si o sa vedeti ca toti au avut probleme cu legea si ca toti au "disparut" in ceata, si-au transferat averile prin alte tari. Acum lucreaza prin paravane umane, gen Gruia Stoica.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Conferinţa BURSA “Energia în priză”
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

30 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9756
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4451
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2677
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9563
Gram de aur (XAU)Gram de aur378.7000

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb