Grupul AAylex ONE, producătorul brandului de carne de pui Cocorico, demarează un parteneriat cu Auchan Retail România şi lansează un nou concept de restaurante ce vor fi amplasate în exteriorul hipermarketurilor Auchan. Prima unitate Artisan by Cocorico, cea mai nouă divizie a brandului din carne de pui naturală, se inaugurează pe 27 iulie, la Auchan Constanţa Sud, conform unui comunicat de presă remis Redacţiei.
Artisan by Cocorico propune consumatorilor un meniu compus exclusiv din preparate din carne de pui Cocorico, dezvoltate de Chef Dragoş Bercea, şi este amplasat în proximitatea hipermarketului Auchan Constanţa Sud (Şoseaua Mangaliei 195A), în locul fostei Terase Auchan. Deschis zilnic în intervalul 08-22.00, localul oferă consumatorilor de toate vârstele o experienţă multisenzorială, caracterizată de gustul delicios şi aroma inconfundabilă a cărnii de pui fragede, rotisate.
Noul concept îşi propune să demonstreze versatilitatea cărnii de pui de calitate, să pună la dispoziţia consumatorilor opţiuni sănătoase şi naturale din pui crescut sustenabil şi în bunăstare şi să susţină un stil de viaţă sănătos, accesibil oricui.
Sâmbătă, 27 iulie, începând cu orele 10.00, cu ocazia inaugurării, clienţii vor avea parte de multe surprize: vor putea degusta cele mai bune delicatese Artisan by Cocorico, în cadrul unui show de excepţie: spectacol culinar cu Chef Dragoş Bercea; se vor putea distra, cu jocuri pentru toţi, de la mic la mare, dar afla şi informaţii despre alegerea alimentelor sănătoase, alături de nutriţionistul, supranumit şi "antrenorul vedetelor" Alexander Florescu. Iar pentru primii 100 de clienţi meniurile sunt gratis.
CEO-ul companiei, Cristian Bărbulescu, a declarat: "Suntem dedicaţi să oferim o alternativă autentică şi sănătoasă pentru cei care îşi doresc să se bucure de o experienţă culinară de calitate. Astfel, parteneriatul cu Auchan şi lansarea noii divizii este încununarea unor eforturi susţinute de ambele companii şi, în acelaşi timp, un proiect de viitor. Ne bucurăm că putem pune la dispoziţia multor români produse cu cele mai înalte standarde de calitate, într-o lume în continuă schimbare, unde obiceiurile de consum evoluează rapid. Noul concept reprezintă un centru unic în care carnea noastră de pui ia forma nevoilor consumatorilor, de a avea la dispoziţie specialităţi delicioase. Ne dorim ca împreună să putem oferi consumatorilor noştri produse accesibile, sănătoase, de calitate, specialităţi delicioase şi hrănitoare."
Ioana Toşa, Director Vânzări Auchan Retail România, a declarat: "Parteneriatul cu Cocorico reprezintă o continuare firească a proiectelor noastre de susţinere a producătorilor locali şi încă o dovadă a angajamentului Auchan de a oferi clienţilor alimente şi preparate proaspete, de calitate. Odată cu acest parteneriat oferim clienţilor, dar şi locuitorilor din proximitatea magazinelor Auchan, o variantă accesibilă şi modernă de a servi masa atunci când vin la cumpărături."
În cadrul localurilor Artisan by Cocorico din Auchan, clienţii pot alege dintr-o selecţie variată de preparate dezvoltate de Chef Dragoş Bercea. Reţetele au fost create utilizând doar produsele Ready-to-Cook şi Ready-to-eat pregătite în fabricile din România ale grupului şi respectând standarde înalte de calitate, cu grijă deosebită, pentru a se diferenţia puternic de conceptele de tip "Junk Food".
De la sandwich-uri şi wrap-uri, la meniuri dedicate copiilor sau celebrul Cocorico Corn-Dog, meniul oferă multiple opţiuni pentru o alimentaţie sănătoasă, la preţuri accesibile, care vor satisface toate preferinţele culinare ale consumatorilor de carne.
Preparatele se pot servi în restaurant şi, de asemenea, comandate cu livrare acasă sau la birou, prin aplicaţia Glovo.