Grupul Accor deschide un hotel ibis Styles la Nisipurile de Aur

S.B.
Companii / 1 aprilie 2021

Grupul Accor deschide un hotel ibis Styles la Nisipurile de Aur

Grupul Accor îşi extinde portofoliul în regiunea Balcanilor. Grupul a semnat un acord de franciză cu Valdemosa EOOD pentru un ibis Styles în Bulgaria, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Hotelul situat în Nisipurile de Aur se va deschide începând cu luna mai a acestui an.

"Europa de Sud-Est este una dintre pieţele importante pentru Accor, cu numeroase hoteluri şi mărci care se vor deschide aici în următorii ani. Suntem bucuroşi să fim parteneri cu Valdemosa EOOD şi suntem încântaţi să introducem ibis Styles pe Coasta Bulgară a Mării Negre, în Nisipurile de Aur, o staţiune iubită de mulţi bulgari şi călători internaţionali. Acest brand este cunoscut în întreaga lume pentru că oferă experienţe de neuitat datorită motivelor şi design-ului său unic. Sunt mai mult de 550 de hoteluri care funcţionează sub ibis Styles şi fiecare are un design ludic şi un aspect premium, inspirate de o temă unică, povestită în tot hotelul. Suntem încrezători că oaspeţii se vor bucura din plin de întreaga ofertă a acestui brand tânăr, la noul hotel ibis Styles Golden Sands Roomer", a declarat Cătălina ROŞU - Director de dezvoltare România, Bulgaria, Republica Moldova şi Republica Cehă.

"Nisipurile de Aur şi coasta Bulgară a Mării Negre reprezintă o destinaţie turistică foarte populară, ce atrage mulţi vizitatori din România, Ucraina, Polonia, Germania sau Regatul Unit. Doar în 2019, staţiunea a înregistrat peste 700 000 de turişti cazaţi în unităţile sale hoteliere. Credem că datorită cooperării noastre cu Accor, în ciuda situaţiei actuale de pe piaţă, mai mulţi oameni ar putea descoperi adevărata frumuseţe a coastei şi vor petrece vacanţe perfecte în hotelul ibis Styles Golden Sands Roomer", adaugă Tomash Kraev, Valdemosa EOOD Company.

Hotelul ibis Styles, care va fi deschis în curând, va oferi 90 de camere, un restaurant cu terasă exterioară care serveşte mâncăruri locale şi internaţionale, împreună cu o piscină exterioară înconjurată de vegetaţie. Hotelul este situat lângă promenada principală a staţiunii, la doar 100 de metri de partea centrală a Nisipurilor de Aur. Deschiderea sa este programată în mai 2021.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb