Grupul AGRANA aniversează 25 de ani de activitate în România

D.R.
Companii / 20 iulie 2023

Grupul AGRANA aniversează 25 de ani de activitate în România

Grupul AGRANA, producătorul mărcilor de zahăr Mărgăritar şi Coroniţa, aniversează 25 de ani de activitate în România, informează un comunicat de presă, remis astăzi.

AGRANA România este unul dintre cei mai importanţi furnizori de zahăr pentru îndulcitori şi pentru industria băuturilor răcoritoare, pentru retailerii internaţionali şi pentru comercianţii locali din oraşele mici şi satele din întreaga ţară. În acelaşi timp, marca de zahăr Mărgăritar marchează 20 de ani de prezenţă pe piaţa din România.

Compania a făcut prima investiţie în România în 1998, în industria zahărului. În prezent, AGRANA România deţine o fabrică de zahăr în oraşul Roman şi o rafinărie de zahăr la Buzău, precum şi o fabrică de amidon în oraşul Ţăndărei. În fabrica din Roman şi rafinăria din Buzău lucrează 375 de angajaţi permanenţi şi între 100 şi 150 de angajaţi sezonieri.

"În afacerea noastră, suntem preocupaţi ca acţiunile şi activităţile pe care le desfăşurăm să contribuie la o creştere responsabilă şi durabilă a businessului", a declarat Sorin Soroceanu, Head of Sales and Marketing la AGRANA România. "Suntem bucuroşi să reprezentăm industria zahărului din România pe întreg continentul şi sperăm că afacerea noastră aici va servi drept caz de bune practici pentru fabricarea şi comerţul zahărului în toate ţările europene."

AGRANA Romania este în prezent singurul producător de zahăr din ţară. În timp ce toate celelalte fabrici de zahăr s-au închis din diverse motive, AGRANA a continuat să investească în fabricile şi activităţile sale de CSR în ultimii 25 de ani. În ultimii 10 ani, AGRANA a investit peste 18 milioane de euro în afacerile locale, cea mai mare investiţie având loc în Buzău, între 2018 şi 2019. Investiţia programată pentru 2023 ajunge la 6 milioane de euro pentru noi maşini de ambalat, paletizatoare şi staţii de evaporare.

AGRANA România este un susţinător tradiţional al ONG-ului Concordia, o organizaţie independentă, cu o istorie de 30 de ani în România, a cărei misiune este de a sprijini copiii, tinerii şi familiile în dificultate. În 2023, AGRANA sprijină ONG-ul Bookland în obiectivul său de a renova 12 şcoli din zona rurală cu o donaţie generoasă, precum şi o campanie de comunicare dedicată pe canalele de social media ale brandului Mărgăritar şi pe ambalajele produselor.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb