Grupul Gaz Sud-GDR estimează afaceri de 16 milioane de euro în acest an

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Energie / 27 mai 2013

Grupul de companii Gaz Sud - Grup Distribuţie Reţele (GDR) a înregistrat în primele patru luni ale acestui an o cifră de afaceri de peste 7 milioane de euro, în creştere cu aproximativ 11% faţă de perioada similară a anului trecut, potrivit unui comunicat de presă. În intervalul menţionat, profitul operaţional (EBITDA) a atins 1,5 milioane de euro, fiind de cinci ori mai mare comparativ cu primele patru luni ale lui 2012.

Pe fondul acestor creşteri, compania estimează că până la sfârşitul anului cifra de afaceri va fi de circa 16 milioane de euro, iar profitul operaţional va depăşi 2 milioane de euro, se mai arată în comunicat.

Potrivit reprezemntanţilor companiei, evoluţia indicatorilor financiari a fost determinată de deciziile managementului să dezvolte activităţile de trading ale grupului şi să asigure furnizarea serviciilor conexe de execuţie (branşamente, instalaţii utilizare, etc.).

Alexandru Bucşă, directorul general al grupului de companii Gaz Sud - GDR, a declarat: "Am reuşit într-un timp relativ scurt să schimb, la nivelul echipei, abordarea tipic inginerească pe care o regăseşti peste tot în această industrie, într-una de business, orientată spre responsabilizare, performanţă şi profit".

Compania a ajuns în prezent la 22.500 de clienţi ( 22.000 la începutul acestui an), însă pe fondul unui consum sensibil redus faţă de anii anteriori, potrivit comunicatului.

Înfiinţate în 2001, companiile Gaz Sud şi GDR au ca obiect de activitate distribuţia, comercializarea combustibililor gazoşi, dezvoltarea reţelelor de distribuţie a gazelor naturale şi a serviciilor conexe. Companiile operează o reţea de distribuţie de aproximativ 700 de km, care deserveşte clienţi din zonele limitrofe Bucureştiului, dar şi din oraşe precum Roşiorii de Vede şi Siret.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb