Grupul Medical Provita se extinde ȋn Suceava

G.D.
Companii / 27 septembrie 2022

Grupul Medical Provita se extinde ȋn Suceava

Grupul Medical Provita, care ȋn prezent include cinci clinici şi un laborator de analize, ȋn Bucureşti, se extinde, conform unui comunicat remis redacţiei. Prima clinică din afara Capitalei va fi deschisă ȋn curând, ȋn Suceava, ȋn urma unei investiţii de două milioane şi jumătate de euro. Aceasta va include şi un centru integrat de terapia durerii şi unul al sânului, dotate cu imagistică de ultimă generaţie. Pacienţii vor avea acces la consultaţii, investigaţii, biopsie, intervenţii minim invazive şi servicii de recuperare medicală.

,,Ȋn centrul de terapia durerii din Bucureşti ne vin pacienţi din toate colţurile ţării, ceea ce ne arată cât de mare nevoie este ȋn piaţă de astfel de servicii. Clinica din Suceava este un prim pas ȋn dezvoltarea acestui concept integrat pe care ne dorim să ȋl scalăm la nivel naţional. Am investit ȋn echipamente imagistice de ultimă generaţie, care nu existau până acum ȋn regiune şi am format o echipă de medici profesionişti şi dedicaţi. Dorinţa mea cea mai mare este ca toţi românii să beneficieze de servicii medicale de calitate, cât mai aproape de ei", declară Dr. Ovidiu Nicolae Palea, fondatorul grupului Provita.

Potrivit sursei citate, în următoarea perioadă, grupul Provita ȋşi va schimba denumirea şi va deveni Nord. Procesul de rebranding va dura câteva luni, iar prima locaţie din afara Capitalei va fi lansată sub noua umbrelă.

Deschiderea Nord Suceava vine cu o serie de premiere ȋn regiune, din punct de vedere al echipamentelor medicale. Prima este un aparat RMN 3 Tesla, cu o acurateţe superioară celor existente ȋn piaţă, un timp mai scurt de scanare şi opţiuni audio/video de entertainment. La fel de performant este şi mamograful 3D, care are o rată de detecţie a cancerului cu 41% mai mare faţă de aparatele 2D existente ȋn piaţă, se menţionează în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb