Grupul Samaa a investit peste 3 milioane de euro în renovarea hotelului Apollo, care devine family resort

Comunicate de presă / 4 iunie 2021

Grupul Samaa a investit peste 3 milioane de euro în renovarea hotelului Apollo, care devine family resort

Staţiunea Neptun este, în ultimii ani, în plină dezvoltare, iar multe hoteluri au fost renovate. Dacă staţiunea Mamaia este renumită pentru cluburi, pentru distracţie şi pentru viaţa de noapte, Neptun se remarcă drept un loc ideal pentru familiile cu copii. Turiştii au aici la dispoziţie un Luna Park, parcul de aventură Paradis Land, multe magazine şi restaurante precum şi o plajă de calitate, cu o suprafaţă de 5000 mp. Astfel că Neptun redevine perla Litoralului românesc pentru familii iar alături de staţiunile vecine Olimp şi Jupiter, această zonă îşi recapătă faima de "hub" al familiştilor, conform unui comunicat remis redacţiei.

După un an greu de pandemie, mai sunt proprietari de hoteluri care au încredere în piaţa turistică din România şi investesc în continuare. Cea mai recentă investiţie de pe Litoralul românesc este cea a Grupului Samaa Hotels, care a alocat peste 3 milioane de euro pentru modernizarea hotelului Apollo Neptun, de 3 stele, şi a refăcut camerele, faţada, recepţia, restaurantul cu sistem a la carte, alături de o piscină imensă cu sistem de hidromasaj. De asemenea, complexul, situat la 500 de metri de plajă, a devenit un family resort foarte accesibil ca tarife, remarcându-se prin serviciile de entertainment pentru copii şi adulţi şi prin programul variat de seară. După finalizarea modernizării, hotelul va aplica pentru a obţine clasificarea de 4 stele.

Staţiunea Neptun oferă, de asemenea, turiştilor, acces rapid la aerodromul Tuzla, la Herghelia Mangalia, una dintre cele mai mari din sud-estul Europei, la Domeniile Clos de Colombes, cu o podgorie bogată şi vinuri de calitate şi la parcul de agrement Paradis Land.

Un alt avantaj al staţiunii este că aceasta va deveni, alături de Olimp şi de Jupiter, principala opţiune în ceea ce priveşte sejururile de lungă durată, petrecute la hoteluri de 3, 4 şi 5 stele, datorită vegetaţiei bogate deja existente, spaţiilor de joacă pentru copii, multiplelor zone pietonale şi de promenadă.

Aşezată între lacul Neptun şi pădurea Comorova, staţiunea Neptun are la ora actuală peste 60 de structuri de cazare, dintre care 27 de hoteluri de la 2 la 5 stele şi mai multe pensiuni şi vile turistice cu o capacitate totală de cazare de 12.000 de locuri. La ora actuală, se află în plin proces de modernizare şi infrastructura staţiunii.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb