Grupul SOFTONE achiziţionează REGATE

G.U.
Companii / 28 aprilie 2022

Panos Martinis, CEO, Grupul SOFTONE

Panos Martinis, CEO, Grupul SOFTONE

Grupul SOFTONE, lider în industria business software, prezent şi pe piaţa din România, îşi consolidează poziţia pe piaţa aplicaţiilor de enterprise mobility şi anunţă achiziţionarea a 100% din acţiunile REGATE, o companie specializată în dezvoltarea soluţiilor de mobilitate a afacerilor, se arată într-un comunicat de presă.

Investiţia extinde portofoliul soluţiilor SOFTONE, consolidând semnificativ poziţia grupului în industria aplicaţiilor de mobilitate, REGATE fiind unul dintre liderii din domeniu. REGATE deţine o bază impresionantă de clienţi, atât în Grecia, cât şi la nivel international, inclusiv în România. Portofoliul de produse al companiei include aplicaţii de mobilitate specializate pentru sales force automation, EXVAN, field marketing şi comerţ, soluţii pentru urmărirea şi gestionarea bunurilor, managementul vânzărilor, managementul serviciilor de teren, managementul vânzărilor medicale, proof of delivery, etc.

Soluţiile REGATE vor fi disponibile şi pe piaţa locală, prin intermediul subsidiarei SoftOne România, compania având deja clienţi care îşi desfăşoară activitatea şi care utilizează aplicaţiile pe piaţa din România, notează sursa citată.

"Urez bun venit companiei REGATE în familia SOFTONE! REGATE este una dintre cele mai renumite companii din industrie, cu o experienţă desăvârşită în dezvoltarea soluţiilor de mobilitate şi cu un portofoliu impresionant de clienţi. Această achiziţie se aliniează complet obiectivelor de dezvoltare ale SOFTONE, precum şistrategiei noastre pe termen lung, aceea de a oferi cele mai avansate soluţii business software, create să răspundă tuturor nevoilor de business ale companiilor, pentru a susţine transformarea digitală a mediului de afaceri", a afirmat Panos Martinis, CEO, Grupul SOFTONE.

"Alăturarea noastră în Grupul SOFTONE reprezintă un eveniment important pentru REGATE. Încă din anul 2004, moment în care ne-am început activitatea, specialiştii REGATE au reuşit să dezvolte soluţii inovatoare, care sunt utilizate în prezent de către companii de top. Aşadar, a venit timpul să facem următorul pas şi, bucurându-ne de sprijinul SOFTONE, vom putea dezvolta produse şi servicii care să satisfacă în totalitate nevoile de mobilitate ale companiilor, indiferent e dimensiune", a declarat fondatorul şi CEO-ul REGATE, George Markatatos.

Planurile de dezvoltare ale companiei REGATE pe termen scurt se vor axa pe extinderea portofoliului de soluţii, precum şi asupra dezvoltării unor noi aplicaţii de mobilitate, în sinergie cu restul companiilor din grup şi cu reţeaua de parteneri SOFTONE, formată din peste 600 de companii, în 4 ţări (Grecia, România, Cipru şi Bulgaria).

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb