Grupul TeraPlast îl numeşte pe Laszlo Vajda pe poziţia de director de dezvoltare

G.U.
Piaţa de Capital / 3 decembrie 2021

Grupul TeraPlast îl numeşte pe Laszlo Vajda pe poziţia de director de dezvoltare

Grupul TeraPlast anunţă extinderea echipei manageriale prin numirea ca director de dezvoltare a domnului Laszlo Vajda, conform unui anunţ al operatorului pieţei noastre de capital. Noul Director îşi va începe activitatea în luna decembrie şi va coordona strategiile de dezvoltare pentru toate companiile din cadrul Grupului. Ultima poziţie ocupată de dl. Vajda a fost cea de Country Manager pentru România şi Ungaria pentru Grupul Pipelife.

Completarea responsabilităţilor executive cu o poziţie dedicată dezvoltării vine ca urmare a obiectivelor de creştere a portofoliului de business-uri şi produse pentru capitalizarea noilor oportunităţi din piaţă. Prin cooptarea lui Laszlo Vajda, Grupul va beneficia de vasta experienţă dobândită de acesta pe pieţele externe şi în domeniul procesării polimerilor.

Laszlo Vajda are peste 20 de ani de experienţă în domeniu, iar diversele poziţii ierarhice ocupate în carieră îl fac un fin cunoscător al proceselor de producţie şi în acelaşi timp un strateg capabil.

"Business-ul este judecat prin prisma cifrelor raportate. În spatele cifrelor, însă, se află oamenii, ideile şi puterea lor de muncă. Ei sunt cei care generează idei şi le transformă în profit pentru acţionari. De când ne-am asumat obiectivul de a avea o creştere de două cifre pe an, a devenit evidentă necesitatea unei poziţii de Director de Dezvoltare. Laci este în primul rând un profesionist care vine dintr-o organizaţie globală şi va fi un atu important în dezvoltarea Grupului. Vine cu o experienţă care o va completa pe a noastră. La nivel de Grup cultivăm performanţa colegilor noştri fie prin promovarea internă, fie prin recrutarea externă a unor specialişti bine ancoraţi în piaţă, care au aceleaşi valori ca noi. Viziunea şi capacitatea de adaptare ale echipei noastre au făcut Grupul TeraPlast jucătorul regional puternic care este astăzi", a afirmat Alexandru Stânean, directorul general al Grupului TeraPlast.

"Ca actor în această piaţă în ultimii 15 ani, am urmărit evoluţia TeraPlast, creşterea sustenabilă şi dinamismul care au făcut Grupul să fie ceea ce este astăzi. Pentru oricine, din această industrie şi nu numai, reprezintă un model de dezvoltare durabilă şi ar trebui luat ca exemplu!" a declarat Laszlo Vajda. "Împărtăşesc în întregime filosofia care domină organizaţia şi din această perspectivă integrarea în cadrul echipei este uşoară. Prin urmare, suntem pe aceeaşi lungime de undă, avem perspective armonizate, iar acesta este punctul ideal de pornire pentru a lucra împreună în arii cheie pe strategii care să asigure Grupului evoluţia şi îmbunătăţirea continuă a performanţelor. Avem o agendă încărcată; TeraPlast vrea să fie model de dezvoltare sustenabilă, pentru România şi nu numai, iar strategia

noastră se concentrează pe reciclare, utilizarea eficientă a resurselor şi integrarea în modelul de business a tuturor valorilor de sustenabilitate: mediu, social şi guvernanţă", a adăugat dl Vajda.

Laszlo Vajda se alătură Grupului TeraPlast având 20 de ani experienţă în companii procesatoare a polimerilor, în diverse poziţii. De-a lungul timpului, a fost responsabil de procese de producţie, de supervizarea investiţiilor, eficientizarea fluxurilor tehnice şi de producţie, precum şi dezvoltarea de produse şi managementul calităţii. Totodată, a căpătat experienţă strategică din poziţia de director general, coordonând în ultimii ani activitatea din România şi Ungaria a Grupului Pipelife.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb