GTC anunţă sosirea noului chiriaş Regus în clădirea de birouri City Gate

V.G.
Companii / 15 decembrie 2022

GTC anunţă sosirea noului chiriaş Regus în clădirea de birouri City Gate

GTC România a semnat un contract pe termen lung cu Regus, parte a IWG, care va ocupa 1200 mp în City Gate South Tower, începând cu luna iunie 2023, informează un comunicat de presă remis astăzi redacţiei.

"City Gate este o locaţie ideală pentru afaceri şi suntem încântaţi să avem Regus alături de noi şi să diversificăm şi mai mult mixul de chiriaşi. În urma acestui parteneriat, introducem o ofertă flexibilă de birouri de la unul dintre cei mai importanţi jucători de pe piaţă şi adăugăm spaţii de lucru flexibile suplimentare complexului City Gate, una dintre cele mai dorite clădiri din oraş, cu birouri de clasă mondială şi cu cele mai frumoase privelişti. Renovarea majoră realizată recent, calitatea excelentă a spaţiilor, împreună cu locul superb în care se află clădirea au generat o creştere a cererii de spaţii de birouri din partea clienţilor. Mulţumesc IWG pentru încredere şi deschidere, precum şi companiei noastre de administrare a activelor - CEE Estate, pentru efortul depus în această tranzacţie", a declarat Ziv Gigi, Director Executiv al GTC pentru regiunea SEE.

"Prin dechiderea unui spaţiu Regus în City Gate ne punem o amprentă puternică şi necesară în Bucureşti. Ca un important hub de afaceri, Bucureştiul este un loc fantastic şi ne impulsionează planurile de expansiune. Nevoia de spaţii de lucru flexibile de înaltă calitate continuă să crească pe măsură ce companiile de toate dimensiunile adoptă modelul de lucru hibrid. Noile birouri Regus din City Gate devin active într-un moment în care tot mai multe companii descoperă faptul că munca hibridă creşte nivelul de satisfacţie al angajaţilor, ajutând în acelaşi timp mediul înconjurător. De asemenea, modelul nostru de muncă susţine productivitatea şi permite unei companii să îşi crească sau reducă activitatea cu costuri semnificativ mai mici", a spus Ramona Predescu (Iacob), Country Manager IWG România & Bulgaria.

Complexul City Gate este format din două clădiri turn (parter + 18 etaje), situate în Piaţa Presei Libere şi are un spaţiu total închiriabil de 47.700 mp. Ambele turnuri au certificare LEED GOLD, ceea ce demonstrează angajamentul GTC în aplicarea principiilor de dezvoltare durabilă, construcţie responsabilă şi gestionarea activelor.

City Gate a trecut recent printr-un proces amplu de renovare, în urma unei investiţii de 3,5 milioane de euro. Clădirea a beneficiat de îmbunătăţiri exterioare şi interioare, cum ar fi îmbunătăţiri ale holului, ale zonei principale de recepţie a Turnului de Nord şi diverse facilităţi ale sistemelor de operare a clădirii. City Gate are una dintre cele mai mari parcări din Bucureşti - 40.000 mp - oferind acces subteran pentru peste 1.000 de maşini şi accesibilitate din două direcţii ale oraşului. Complexul este alimentat cu energie regenerabilă şi oferă încărcătoare rapide pentru maşini electrice - gratuit pentru toţi chiriaşii, dar şi locuri speciale de parcare pentru biciclete şi motociclete, se precizează în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb