Guardian Glass pune în funcţiune un nou coater în Polonia

A.V.
Internaţional #Construcţii / 28 iulie 2020

Guardian Glass pune în funcţiune un nou coater în Polonia

Guardian Glass a început, la data de 6 iulie, producţia la capacitate pe un nou şi avansat din punct de vedere tehnologic coater, în cea de-a doua fabrică din Czestochowa, Polonia, conform unui comunicat al societăţii.

Echipamentul de ultimă generaţie foloseşte o tehnologie avansată pentru transformarea sticlei float standard în sticlă cu valoare adăugată de înaltă performanţă. Aceasta va permite fabricii să extindă producţia de sticlă cu emisivitate scăzută (low-E), produse din sticlă cu control solar pentru aplicaţii rezidenţiale (Guardian ClimaGuard) şi comerciale (Guardian SunGuard). Aceste produse îmbunătăţesc eficienţa energetică a clădirii, estetica şi confortul pentru ocupanţii săi.

Guus Boekhoudt, Vicepreşedintele Executiv Guardian Glass, spune: "Arhitecţii şi constructorii cresc utilizarea produselor eficiente din punct de vedere energetic pentru îmbunătăţirea faţadei clădirii, iar noi ne angajăm să ne sprijinim clienţii, oferindu-le produse şi soluţii din sticlă cu valoare adăugată. Această dezvoltare le oferă un randament important în regiune".

Cea de-a doua fabrică de producţie a sticlei float şi cu peliculă a Guardian în Polonia, construită chiar în vecinătatea fabricii sale existente din Czestochowa, va permite Guardian Glass să răspundă cererii în creştere pentru produse din sticlă laminată şi sticlă de înaltă performanţă în Europa de Est. Noua linie de producţie este cea mai eficientă din punct de vedere operaţional din cadrul Guardian Glass.

Linia originală de sticlă float din Czestochowa a trecut recent printr-o reparaţie capitală, crescându-i-se capacitatea de producţie cu aproximativ 25%. Cu ambele cuptoare, Guardian Glass îşi triplează producţia în Polonia.

"Faptul că am reuşit să finalizăm instalarea noului coater din Czestochowa şi curând să punem în funcţiune noua linie de float, în timpul COVID-19, este cu adevărat o realizare în sine", a subliniat Guus Boekhoudt.

Noua linie de producţie de sticlă float din Czestochowa ar trebui să înceapă operaţiunile în septembrie 2020.

Guardian Glass, parte a grupului Guardian Industries, este unul dintre cei mai mari producători mondiali de produse din sticlă float, sticlă cu peliculă şi produse derivate dinsticlă.

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb