Halep anunţă că audierea sa a fost amânată o lună

O.D.
Sport / 25 mai 2023

Halep anunţă că audierea sa a fost amânată o lună

Simona Halep a anunţat că audierea sa în cazul de dopaj din cauza căruia este suspendată de mai multe luni a fost amânată, la solicitarea Agenţiei Internaţionale de Integritate a Tenisului (ITIA).

Halep a precizat că prin amânările repetate care o fac să nu poată participa la turnee ITIA distruge nu doar reputaţia ei, ci şi pe ea ca jucătoare. "Justiţia amânată înseamnă dreptate refuzată", a menţionat sportiva.

"Din nou, în această seară, sunt devastată. ITF (ITIA) a amânat din nou, pentru a treia oară, audierea mea cu o lună! Aştept să fiu judecată din octombrie 2022. În decembrie, am putut în sfârşit, datorită experţilor, să arăt că lotul suplimentului pe care le foloseam era contaminat, ceea ce a dus la controlul cu rezultat pozitiv.

Am cerut, după cum prevăd regulile legate de antidoping, o audiere rapidă: acesta este dreptul meu, este scris în regulamente!

Din nefericire, ITF (ITIA) a amânat audierea mea de trei ori.Negându-mi dreptul de a fi judecată de un Tribunal Independent.Nepermiţându-mi participarea la niciun turneu timp de opt luni.Acum ştiu că voi avea ratate Australian Open, Roland Garros şi Wimbledon. Ca să nu spun că voi avea pierdute toate punctele şi clasarea.Ei nu îmi distrug doar reputaţia, dar şi pe mine ca jucătoare profesionistă şi nici măcar nu mai menţionez consecinţele pentru sănătatea mea mentală.

Această lipsă de respect a ITF (ITIA) faţă de regulamente în ceea ce priveşte audierea rapidă la care am dreptul este o lipsă de respect atât de mare încât nu mai am cuvinte..."

"Justiţia amânată înseamnă dreptate refuzată' susţine Simona Halep.

Opinia Cititorului ( 8 )

  1. Mafie la nivel international, nu doar in sportul romanesc.

    Diferenta este ca rechinii international sunt mai bine organizati , "mascati" si aparati. 

    1. SIMONA ,nu mai incerca sa te pui cu MAFIOTII CAPITALISTI de la ITIA,pentru ca daca nu taci din gura,MAFIOTII,sunt in stare,sa iti confiste toate titlurile castigate si implicit si banii castigati de tine din Tenis. Trebuie sa intelegi ca tarile BOGATE,nu pot suporta ca o romanca din COLONIA ROMANIA sa invinga MARTOAGELE lor . Am vazut ca sefa din TRIBUNALUL INTERNATIONAL care trebuie sa te judece pe tine este o SCROAFA ENGLEZA care este PATATA cu multe FURTISAGURI chiar in tara ei,ANGLIA. Acest popor de COTROPITORI,au in sange UMILIREA altor natii intrucat ei si-au cladit TARA pe FURTUL BOGATIILOR altor popoare pe care le-au COTROPIT cu ARMELE. Chiar daca prin absurd ai castiga lupta cu MAFIOTII de la ITIA,nu o sa mai poti juca in CIRCUL WTA,unde jucatoarele BOGATILOR,fac pariu ca sunt DROGATE la maxim,dar sunt DROGATELE lor si nu pot fi atinse nici cu un PAI. Cat despre sustinerea ta de catre SEFII COLONIEI ,nu iti face ILUZII,sunt si ei VANDUTI STRAINILOR si parte a acestei SECTE dominatoare in lume.! Si ca sa iti dau un exemplu graitor despre DISPRETUL pe care BOGATII lumi il au fata de tari ca Romania,priveste la FOTBAL. Aici,BOGATII,si-au creat o LIGA a CAMPIONILOR in care nu pot juca decat echipele lor,formate din jucatori cumparati pe sute de milioane de euro,platiti la fel,iar echipelor din Tarile considerate sarace,le dau si lor OASELE RAMASE de la MASA BOGATILOR. Asta este lumea in care traim azi,CE ESTE AL LOR este numai al LOR si CE ESTE al nostru,este tot al LOR.!AMIN.!

      Hai să lăsăm patriotismul ieftin ( în acest caz)...

      Analizele sunt analize.... 

      A ingerat substanțele respective.... 

      Cum să te aperi ?.... 

      Toți sportivii depistați , au recunoscut....

      Ea face scandal.... 

    Acuma simte și Simona ce înseamnă să fi acuzată pe NEDREPT . Ea fost cea mai mare ACUZATOARE a lui Djokovici,dintre toți participanții la Melburne ! Djokovici a trecut prin boală,deci echivala cu un vaccin !

    E terminată, nici nu știe in ce capcana a picat, ia minim 4 ani. Au pacalit-o avocații...

    Cariera ei s-a încheiat 

    1. A picat in capcana deci e nevinovata.Suplimentele au fost contaminate,era ea in masura sa le controleze,trebuia sa le duca la laborator?Tu cand iei un medicament sau un supliment alimentar il duci la laborator pentru testare sau te uiti pe prospect sa vezi ce contine?Medicamente,suplimente scumpe si prost facute!Asta este buba,sa raspunda producatorii,cei care au gresit ,sa raspunda!Eu sunt impotriva dopajului si mi se pare normal dar hai sa nu exageram!Multi sportivi s-au aflat in situatia Simonei(ma refer la contaminare) ,au muncit toata viata si le-a fost distrusa cariera si reputatia de catre niste iresponsabili.Sa proceseze medicamentele alea ca lumea ca si asa sunt scumpe si fac o gramada de bani pe spinarea oamenilor!

      Și Simona a contribuit , ca o iresponsabila ,la suspendarea lui Djokovici !

      Cum asa?Chiar crezi ca-i pasa cuiva de parerea ei?Cum putea sa influenteze autoritatile australiene?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb