Hassan Nasrallah, liderul Hezbollah: "Operaţiunea Al-Aqsa a cutremurat Israelul"

S.B.
Internaţional / 3 noiembrie 2023

Hassan Nasrallah, liderul Hezbollah: "Operaţiunea Al-Aqsa a cutremurat Israelul"

Liderul Hezbollah, Hassan Nasrallah, a ţinut astăzi un discurs cu privire la războiul din Israel şi a afirmat că operaţiunea "Potopul Al-Aqsa" a cutremurat Israelul.

Hassan Nasrallah începe discursul laudând "martirii căzuţi" ai Hezbollah şi a altor grupuri care luptă împotriva Israelului, precum şi civilii ucişi.

"Încep prin a-mi exprima cele mai sincere condoleanţe familiilor celor căzuţi aici în Liban, şi, în acelaşi timp, vă felicităm pentru că cei dragi ai voştri au câştigat onoarea de a fi martiri" a declarat acesta.

Şeful Hezbollah a exprimat, de asemenea, "condoleanţe şi felicitări" familiilor celor ucişi în Gaza şi în Cisiordania ocupată, inclusiv celor ucişi în timpul operaţiunilor Hamas "Potopul Al-Aqsa" în Israel, care, spune el, s-a extins pe mai multe fronturi de luptă.

"Aceasta este o luptă fără fisuri la nivel uman, etic şi religios. Este cea mai evidentă, cea mai sinceră şi cea mai nobilă. Adevărata noastră forţă stă în credinţa noastră fermă, în convingerea neclintită, în devotamentul nostru şi în angajamentul faţă de cauză. Trebuie să îi salutăm pe cei puternici şi curajoşi care sunt implicaţi în acest război sfânt. A existat un moment în care uzurpatorii şi partenerii lor de la Washington şi Londra , iar acest moment a fost operaţiunea din 7 octombrie. Operaţiunea Al-Aqsa a fost decisă şi aplicată în totalitate de către palestinieni".

Acesta a continuat să laude operaţiunea Hamas din Israel şi a criticat liderii mondiali care sprijină Israelul.

"Operaţiunea Al-Aqsa Flood a cutremurat Israelul. Aceasta are repercusiuni strategice şi existenţiale şi va lăsa efectele sale asupra prezentului şi viitorului Israelului. Ceea ce s-a întâmplat confirmă că Iranul nu exercită nicio supraveghere asupra facţiunilor de rezistenţă şi că factorii de decizie reali sunt liderii rezistenţei. Nimic nu a început încă, şi vedem ţările din întreaga lume trimiţându-şi preşedinţii, miniştrii, generalii, arsenalele şi miliardele lor pentru a sprijini această entitate ilegitimă [N.r. Israelul]" a declarat Nasrallah.

Nasrallah spune că operaţia Hamas a stabilit o nouă fază istorică în lupta cu Israel.

El consideră decizia grupului palestinian de a lansa această operaţiune a fost una "dreaptă, înţeleaptă şi curajoasă", adăugând că a fost realizată la momentul potrivit.

Şeful Hezbollah afirmă că una dintre cele mai mari greşeli ale Israelului acum este să-şi stabilească obiective pe care nu le poate atinge.

Nasrallah spune că Israel poate recupera captivii ţinuţi în Gaza prin negocieri.

El adaugă că ceea ce se întâmplă în Gaza arată "prostia şi incapacitatea Israelului, deoarece ceea ce fac ei este să ucidă copii şi femei".

Liderul Hezbollah numeşte Israelul "slab" şi spune că timp de o lună întreagă nu a putut obţine niciun succes militar.

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. ,,Nimic nu a inceput inca...",zise acest idiot.Este clar ce au acesti indivizi in cap.In conceptia sa de psihopat,atacul impotriva civililor isrselieni a fost o lupta fara fisuri,a respectat cu sfintenie invataturile coranului

    Dupa israelieni,urmeaza ceilalti ,,necredinciosi".Si mai sunt indivizi care mor de grija palestinienilor si a altor musulmani.Dupa hamas,trebuie rezolvata problema cu hezbollahul,jihadul.islamic 

    si ce mai au ei pe acolo dar mai ales cu autoritatile iraniene fiindca arde,e o problema stringenta.Cu sultanul.nu stiu ce se poate face,in loc sa -i multumeasca lui Dumnezeu ca a scapat cu viata,face pe nebunul desi nu-l suporta nicio tara araba ca si pe mos Ali si acolirii sai de altfel!Acum nici hezbollahul ,nici autoritatile iraniene nu se asociaza cu atacul hamas desi il lauda fiindca vor sa continue razboiul sfant iar pentru asta pot minti,pot face orice.Oricum,astia sunt o carte deschisa deoarece respecta invataturile Coranului.Te uiti acolo si le vezi urmatorii pasi.Israelienii niciodata nu ar trebui sa mai lase garda jos iar noi NU TREBUIE SA UITAM NICIODATA ce s-a intamplat in 7 octombrie in Israel fiindca mai devreme sau mai tarziu ne poate veni randul daca nu se iau masuri.Nu trebuie subestimati musulmaii,in special arabii.Cel mai mult trebuie sa te feresti de omul prost si puturos pentru ca ii face mintea pui si face rele.Ce nenorociti,nu-mi iese din cap,au lucrat pentru oamenii din kibbuzurile alea pentru a le cunoaste secretele dupa care i-au macelarit miseleste sa arate ei lumii intregi cat de violenta si nedreapta poate fi religia musulmana. 

    1. Islamismul asta este izvor de idioti si de criminali.

      Dar din pacate ,am reusit sa aducem in Europa,

      50 000 000 de islamisti,inca un pic si preiau puterea  

      Pentru ca Eu e cu Lgbt,iar ghinionul acestei probleme e ca din lesbi si homo ies doar placeri bolnave,si NU COPIII!

      Daca natalitatea scade ,atragi oameni de unde e natalitate,femeile sunt neemancipate si pt ei,sexul inseamna si altceva decat placere,Procreie! 

      Baba Merkel?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb