HELAL SAEED ALMARRI, AUTORITATEA DE TURISM DIN DUBAI: "Turismul aduce contribuţia cea mai importantă la creşterea economiei naţionale"

ADELINA TOADER
Ziarul BURSA #Companii #Turism / 28 august 2017

"Turismul aduce contribuţia cea mai importantă la creşterea economiei naţionale"

Dubai este al patrulea cel mai vizitat oraş din lume

Agenţiie de turism vând vacanţe în Dubai de la 400-500 euro

Industria turismului aduce contribuţia cea mai importantă la creşterea economiei naţionale, a declarat Excelenţa Sa Helal Saeed Almarri, CEO al Autorităţii de Turism din Dubai.

Domnia sa a precizat că anul 2016 a fost un an de referinţă pentru sectorul de turism, rezultatele confirmând că Dubai este al patrulea cel mai vizitat oraş din lume.

Datele Autorităţii de Turism din Dubai au arătat că, în 2016, Dubai a fost vizitat de 51.320 turişti români, cu aproape 10 procente mai mult decât în anul precedent, când numărul acestora a ajuns la 46,660. În 2017, Autoritatea estimează o creştere de cel puţin 10% a numărului de turişti români.

Laura Gâdea, reprezentanta biroului Dubai Tourism în România, a declarat: "Ne aşteptăm la o creştere semnificativă şi în 2017. Motivele principale sunt deschiderea parcurilor de distracţii Dubai Parks and Resort, IMG World of Adventures, în curând şi Dubai Safari Park, a hotelurilor de 3 stele precum lanţul ROVE şi a suplimentării numărului de curse directe FlyDubai".

Ofertele pentru un sejur în Dubai au început să devină din ce în ce mai accesibile, potrivit biroului Dubai Tourism din ţara noastră. Astfel, agenţiie de turism vând vacanţe în Dubai de la 400-500 euro, care includ cazarea şi zborul direct cu avionul. Perioada optimă pentru o vacanţă în Dubai este noiembrie-aprilie.

Reprezentanţii Dubai Tourism în România ne-au precizat că turiştii români aleg să călătorească cel mai mult de Revelion, Paşte, vacanţele şi mini-vacanţele de iarnă ale copiilor şi optează pentru hoteluri şi aparthoteluri de la 3 stele în sus.

Tulin Ozkan Siper, Sales Manager pentru piaţa Europeană de la Hotelul Armani a precizat: "Există un flux permanent de turişti români cazaţi la hotelul Armani cu o medie de câteva zeci pe lună, în special între lunile octombrie-ianuarie".

Datele Dubai Tourism România arată că ţara noastră reprezintă o piaţă importantă pentru Dubai, iar focusul Dubai Tourism în România este să prezinte imensa diversitate pe care acest Emirat o pune la dispoziţia turiştilor români şi să ofere suportul partenerilor locali din Bucureşti şi nu numai.

Principalele atracţii din Dubai sunt Burj Khalifa - cea mai înaltă clădire din lume în momentul de faţă, Dubai Aquarium and Underwater Zoo - unul dintre cele mai mari acvarii din lume, Dubai Fountain, Dubai Safari - o experienţă plină de adrenalină, parcurile de distracţii tematice, Atlantis Dolphin Bay, Miracle Garden, Green Planet - o pădure tropicală verticală.

Până la sfârşitul anului, potrivit Dubai Tourism, se vor deschide şi Dubai Safari Park - o experienţă completă de safari şi Dubai Frame, un monument arhitectural care urmăreşte să unească trecutul, prezentul şi viitorul oraşului.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb