Hertz Global Holdings anunţă începerea procedurii de intrare în insolvenţă

I.M.
Companii / 26 mai 2020

Hertz Global Holdings anunţă începerea procedurii de intrare în insolvenţă

Hertz Global Holdings a făcut publică, pentru a cincea oară în istoria sa de peste 100 de ani, începerea procedurii de intrare în insolvenţă, cu intenţia de a proteja compania de impactului suferit în urma restricţiilor de traffic din ultima perioadă, se arată într-un comunicat al companiei remis Redacţiei noastre.

Potrivit sursei citate, compania mama intenţionează să demareze procedura pentru faliment conform Articolului 11, care permite restructurarea datoriilor şi protejarea companiei pe viitor.

Totodată, Hertz Global Holdings anunţă că în timpul procesului de restructurare, reţeaua globală va rămâne în întregime operaţională pentru cele trei branduri pe care le deţine (Hertz, Thrifty/ Dollar and Firefly), fără ca rezervările sau programele de loialitate să fie afectate.

Reprezentanţii companiei transmit că, Autotechnica Fleet Services SRL, parte a Grupului Elen Autohellas ATEE care deţine dreptul de franciză în România şi în 7 alte ţări est-europene, nu întreţine relaţii de afiliere şi nu deţine titluri de valoarei cu Hertz Global Holdings. Astfel, grupul nu va simţi un impact direct în urma deciziei de intrare în insolvenţă a Hertz Global.

"Inchirierile pe termen scurt (principalul serviciu oferit de Hertz Global) reprezintă aproape 20% din activitatea Hertz România, şi numai 16% la nivelul grupului, în timp ce 84% din veniturile consolidate ale grupului provin din închirieri pe termen lung, comerţul cu autovehicule noi şi rulate. De asemenea, capitalul propriu al Grupului Autohellas ATEE a ajuns la euro 294 mil la finele anului trecut, fapt ce oferă unul dintre cele mai mici graduri de îndatorare pentru piaţă Europeană de Închirieri Auto şi Leasing Operaţional.", transmit reprezentanţii companiei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb