Hexing deschide un nou sediu în Globalworth Timişoara Industrial Park I

F.D.
Companii / 18 martie

Jessica Fan, Senior Vice President Hexing

Jessica Fan, Senior Vice President Hexing

Noul sediu al Hexing Technologies Europe SRL, o filială a grupului Hexing, găzduit de parcul industrial din vecinătatea Aeroportului Timişoara, reprezintă un centru de inovaţie, care va permite extinderea serviciilor de energie digitală ale Hexing în întreaga Europă. Unitatea de ultimă generaţie vă servi drept centru de excelenţă pentru producerea de soluţii avansate de contorizare inteligentă, inclusiv sisteme inteligente de contorizare a energiei electrice şi a apei, soluţii de automatizare a distribuţiei, invertoare solare, baterii şi încărcătoare pentru vehicule electrice, conform unui comunicat de presă al companiei.

Jessica Fan, Senior Vice President in cadrul Hexing, a declarat cu privire la această investiţie: "Punerea în funcţiune a unei unităţi în România se înscrie în strategia pe termen lung a companiei noastre care urmăreşte construirea unei lumi mai ecologice. Suntem mândri să contribuim concret la dezvoltarea digitală a sistemelor energetice inteligente din Europa şi să sprijinim comunitatea locală prin crearea de locuri de muncă valoroase. Ne aflăm de altfel în acest moment în plin proces intens de recrutare."

Timisoara I Industrial Park, parcul industrial deţinut şi operat de Globalworth, este situat strategic în apropierea aeroportului internaţional şi oferă clădiri cu un nivel tehnologic ridicat destinate producţiei, depozitării şi operaţiunilor logistice. În prezent, este închiriat practic în exclusivitate, şi găzduieşte companii precum Continental, Litens Automotive, Valeo, Coca-Cola şi, de acum, Hexing România, existând posibilitatea ca în viitor să găzduiască încă 28,5 kmp GLA prin extindere.

"Comunitatea noastră nu numai că devine mai puternică prin Hexing, dar îşi dezvoltă continuu standardele privind condiţiile de muncă. Cu această unitate de ultimă generaţie, definim viitorul spaţiilor şi caracteristicilor I&L, iar acest lucru se aliniază ideal cu angajamentul nostru privind inovarea, durabilitatea şi satisfacţia clienţilor, care vizează stabilirea de noi standarde în sectorul logistic şi industrial." a adaugat Mihai Zaharia, Head of Investments Romania si Group Capital Markets Director in cadrul Globalworth.

Unitatea Hexing, care se bazează pe respectarea principiilor livrării locale, a serviciilor locale şi a lanţului de aprovizionare complet, este programată să înceapă operaţiunile în al doilea trimestru al anului 2024. Se anticipează că facilitatea va genera oportunităţi de angajare de mare valoare, cu sprijinul guvernului local prin iniţiative de ajutor de stat menite să încurajeze crearea de locuri de muncă. Colaborarea dintre Hexing Technologies Europe SRL si autoritati este un exemplu de viziune comună prin care se stimulează creşterea economică şi se încurajează inovarea tehnologică în regiune.

Proiectul a fost posibil şi datorită sinergiilor deosebite dintre parteneri, printre care se numără CBRE România, care a consiliat Hexing cu privire la amplasarea optimă a fabricii, valorificând la maximum combinaţia unică de expertiză internaţională cu cunoaşterea profundă a pieţei şi a actorilor locali, şi Invest Romania, "ghişeul unic" pentru investitorii străini, care asistă şi consiliază companiile internaţionale pentru implementarea proiectelor în ţară, parte a Agenţiei Române pentru Investiţii şi Comerţ Exterior.

"Timişul este poate cea mai căutată piaţă de către jucătorii din energie, care au ajuns la un nivel de maturitate ce necesită deja facilităţi de producţie, nu doar terenuri energetice", a explicat Mădălin Aresmeriţoaie, Senior Consultant Industrial & Logistics Services, responsabil pentru piaţa Vest/Nord-Vest la CBRE România. "Sectorul de producţie este în creştere, revenind la ritmul de dinainte de pandemie, un semn privind stabilitatea României - în 2023 înregistrăm pentru acest sector 18% din totalul activităţii de leasing. Ne bucurăm că am proiectat cel mai bun scenariu pentru Hexing, ajutându-i să identifice locaţia optimă atât din punct de vedere al dimensiunii actuale, cât şi al creşterii preconizate în următorii ani".

Înfiinţarea acestei unităţi se conformează cu directiva ANRE 2019-2028 a autorităţii de reglementare din România privind dezvoltarea contoarelor inteligente, lucru care subliniază şi mai mult contribuţia Hexing la progresul reţelelor inteligente Europe Smart Grid 2.0.

Prin înfiinţarea acestei unităţi, Hexing Europe va crea un parteneriat strâns cu partenerii locali. Această colaborare va permite companiei Hexing Technologies Europe SRL să ofere un sprijin îmbunătăţit atât în faza de pre-vânzare, cât şi în cea de post-vânzare, contribuind la soluţii de integrare impecabile în România şi în alte ţări din Uniunea Europeană. În plus, capacităţile avansate de producţie ale unităţii vor asigura termene de livrare mai scurte, răspunzând astfel cerinţelor pieţei locale şi nu numai.

Cel mai mare hub logistic regional însumând 1,7 milioane de metri pătraţi moderni de spatii logistice si industriale, subpiaţa Vest / Nord-Vest găzduieşte prin intermediul unor oraşe importante precum Timişoara şi Cluj-Napoca atât dezvoltatori cât şi chiriaşi de renume internaţional, beneficiind de proximitatea graniţei de vest a ţării. Forţa de muncă calificată şi poarta de acces către Europa de Vest, face ca zona Vest / Nord-Vest să fie cea mai căutată subpieţă regională de către dezvoltatori şi investitori.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb