Hidroelectrica vrea să distribuie dividende de 6,3 miliarde lei

Andrei Iacomi
Piaţa de Capital / 28 martie

Hidroelectrica vrea să distribuie dividende de 6,3 miliarde lei

Randament brut de 11%

Conducerea Hidroelectrica (H2O) a convocat acţionarii, în data de 29 aprilie, cu propunerea distribuirii sumei de aproape 6,3 miliarde lei ca dividende, conform unui raport publicat, ieri, pe site-ul Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Ministerul Energiei deţine 80% din producătrul şi furnizorul de energie electrică, ceea ce înseamnă că va încasa circa cinci miliarde de lei, dacă propunerea va primi undă verde din partea acţionarilor.

Dividendul unitar este de 13,99 lei care, raportat la preţul de închidere de ieri al titlurilor Hidro, de 128 lei, echivalează cu un randament brut de 11%. Data de înregistrare, cea care defineşte acţionarii care vor beneficia de dividende, este 10 iunie, în vreme ce data plăţii propusă este 28 iunie.

Pentru anul trecut, Hidroelectrica a raportat un profit net preliminar de aproape 6,34 miliarde lei, cu 42% peste cel din anul 2022, în vreme ce veniturile au crescut cu 30%, până la 12,24 miliarde lei.

Energia netă produsă şi vândută de Hidroelectrica a crescut cu 30%, la 17.639 GWh, de la 13.544 GWh, în anul anterior. "Creşterea a fost datorată în principal îmbunătăţirii condiţiilor hidrologice în anul 2023 faţă de anul 2022, fapt ce a condus la înregistrarea unei producţii în anul 2023 peste media multianuală", conform companiei.

Evaluarea bursieră a Hidroelectrica se ridică la 57,6 miliarde de lei.

Opinia Cititorului ( 94 )

  1. Stau și mă întreb ce e în sufletul celor care au ieșit orbește de pe ea ca era prețul țintă stabilit de “specialiști” la 95 de lei! La fel de bine îmi amintesc și de experții de pe aici care spuneau ca nu merita pentru ca a scăzut prețul curentului, pentru ca nu a plouat :))))), pentru ca trebuie retehnologizată, pentru ca BRD e mult mai bună :)))))…..poate reconsiderați cele afirmate băieți și cumpărați astăzi cu 133 lei - apropo și la 133 lei e mai bună decât BRD, SNG, tts și alte “comori” investiționale deținute de Albert de Rahova, Ro și alți “inteligenți”!

    1. Anul trecut compania a avut un profit record, lucru care nu este garantat si in viitor. Probabil au luat in vedere ca iarna asta nu prea a nins si productia de energie electrica depinde foarte mult de vreme. O sa vedem cum o sa vremea mai incolo. Daca cumva va fi un an secetos pretul o sa scada si dividendul o sa fie mult mai mic la anul. Si era o oportunitate sa cumperi TLV, care a crescut mult si are potential sa creasca si mai mult de cand a cumpart OTP-ul. E o vorba, de profit prea mic nu a murit nimeni.

      Cat crezi ca o sa mai crească tlv….anunta ca dau 20 % randament in bani și gratuite și ea bate pasul pe loc și cu puțin timp înainte persoane din conducere își vând din dețineri…..cumpăr și tlv când ajunge la 25 lei, adică cel târziu în mai 2024!

      Ma indoiesc ca azi ajunge la 133.Daca da,eu vand.

      Vinde astăzi…..despre ce să mai vorbești când va atinge 150 lei? Am avut și eu dar le-am vândut mult prea repede….de ce nu am avut răbdare?

      Peste câțiva ani o să fiu expus pe altă acțiune….asa ca ce va fi va fi….pana una alta trec pe la casierie! Hai ca nu e așa complicat!

      Cei ce cumpara sau vand acum o fac pentru rezultatele din acest an, publicate anul urmator pe vremea asta.

      Pentru dividendul de acum, Hidro a fost cumparata anul trecut. Dupa div Hidro se va corecta cu valoarea dividendului si apoi va mai scadea pentru aliniera cotatiei cu rezultatele de anul acest care se preconizeaza a fi in scadere.

      Pe scurt, a fost buna pana acum, dar de acum inainte (dupa perioada aceasta de euforie), nu se stie cat de buna va mai fi. Depinde de pretul energiei (care este in scadere) si de conditiile meteo. Pentru cine a cumparat deja este buna, dar pentru cine doreste sa cumpere acum pentru dividend, este un pariu riscant. 

      Elena Mateescu, şefa ANM: "Vorbim deja despre primele semne de secetă anul acesta". Productia va fi asa si asa mai spre mediocra. Pretul? evident mai mic decat anul trecut.

      Se pare că ai făcut o fixație pentru mine. Te anunț că H2O e a treia mare deținere din portofoliul meu și am susținut permanent că va acorda dividend peste 10% și că va (re)ajunge la 135 de lei. Te-aș ruga, pe viitor, să mă ignori.

      Si care e compania care are un profit si un divident asa mare garantat?

      Elena Mateescu, şefa ANM: "Vorbim deja despre primele semne de secetă anul acesta". Productia va fi asa si asa mai spre mediocra. Pretul? evident mai mic decat anul trecut.

      Multumiri anal istilor de la Morgan Stanley,am reusit sa cumpar actiuni cu un randament peste dobanda bancilor. Tot ei au prognozat un S&P la 4200. Pt mine de acuma inainte o sa-i iau ca si reper,dar fac invers cum spun ei

      Tu inca folosesti calendarul cu ceapa?

      ...

      ...

      ...

      ...

      Exact.Am ajuns sa facem investitii la bursa dupa doamna mateescu.In zona unde stau eu am 1 ha de pamant, si nu pot sa intru sa lucrez ca balteste apa.Primele semne de seceta.

      confirm seceta. in martie trebuiau sa fie muult mai multe ploi. am vrut sa pun niste gunoi la cv pomi, pamantul e uscat(jud arad). la fel Muresul e mic, pe vremea asta trebuia sa fie mult mai mare debitul. sper sa ploua macar in aprilie-mai, ca altfel va fi rau pt pomi, anul nu a pornit grozav.

      Conform Economica.net:

      ,,Energia electrică este gratuită azi la prânz în România

      Prețul spot al energiei electrice este aproape zero azi la prânz pe piața din România, pe fondul unei oferte mai mare decât cererea în acele ore.'' 

      Vremea se poate prezici exact cu 6-12 ore,restul sunt fabulatii,calendarul cu ceapa este mai exact decat predictile celor de la ANM

      Asa este si in Banat,apa balteste pe campuri,iarasi agricultura o sa salveze bugetul

      Păi cum așa mai Albertut? Să te ignor? Nu aș putea! Pentru mine ești cel mai tare! Acum ai și hidro….acum 2-3 săptămâni nu era bună de nimic….nu toți uităm atât de repede ce scrii tu!

      Bravo Tony,respect..

      Arată-mi un singur comentariu în care am spus că H2O ,,nu e bună de nimic" și îmi dau demisia din viață. Eu am impresia că tu te cerți cu multă lume pe site-ul ăsta și cam faci confuzii...

      A f valabil pt frizeri care sunt peste tot, aveau nevoie de act mai ieftine că se știa ca va fi fb pt dvd.

      Asa că cei care au fost botanisti numai de bn 

      Bună tare poanta

      hido produce noaptea cant nu mai fac curent scoartele de pe case si campuri,care ar fi bune daca am avea ceva industrie,asa exportam pe nimic curent si seara cumparam de cateva ori mai scump!

    Daca facturau tot ce au livrat, dadeau dividend dublu. Eu nu am mai vazut o factura la curent de peste un an de la Hidro.

    Cum se numeste livrarea de bunuri sau prestarea de servicii fara factura in termenii ANAF ??? 

    1. Primeai dividend dublu anul acesta și la anul primeai 6-7 lei dividend…..așa o să primești și la anul minim 12 lei iar acțiunea nu o să cadă nici măcar o secundă sub 120 lei nici la exdate! Dacă te deranjează atât de tare să primești curent și să plătești mai târziu te poți muta la alți furnizori care îți facturează în avans ce nu ai consumat pentru ca așa au “estimat ei”….

      ANAF-ul are o părere foarte bună pentru ca din cele 6.3 miliarde statul încasează 80 % deci vreo 5 mld din care se plătesc salariile celor de la ANAF, pensii speciale, pomeni electorale etc!

      fericire ptr client :)

      3 miliarde de lei au de recuperat de la consumatori,doar ca nu le-au trimis facturi inca,deci bani tot o sa le intre

      s-au trimis facturile. deja suntem la zi demult

      facturile neemise pentru decembrie-ianuarie nu aveau cum sa intre in dividend. Pare ca apa rece imbata rau.

      Daca tu crezi ca eu am ajuns sa ma bucur la 1000 de lei care imi raman in buzunar ca nu trimite HIdroelectrica facturile la timp, suntem pe drumuri separate.

      Si, da.. ultima factura am vazut-o in ianuarie 2023 ! Ideea mea era ca orice serviciu trebuie platit.. poate din banii aia se mai facea cate ceva la vreo hidrocentrala.

      Eu, daca am butic si vand pe caiet si uit sa incasez si vine ANAFu, crezi ca ma iarta ? 

    Vad ca (cam) toti dau ca data de plata a dividendului Iunie...foame mare de bani la buget, din Iunie se platesc pensiile recalculate...E an elecoral si baietii strang din dinti dar din 2025 urmeaza urgia..."brace for impact"

    1. Până atunci trecem și noi pe la casierie! Altfel aștepți impactul!

      Dividendele se platesc in maxim 60 zile de la data AGA. De aici vine aprilie-iunie.

      Nu are legatura cu plata pensiilor recalculate. Uita-te pe istoric.  

      Anul trecut TLV a platit in...Octombrie...Anul asta...Iunie:-)

      Hidroelectrica este un morman de fier vechi. Acum o saptamana a fost un alt incendiu la o proprietate a companiei din cauza neglijarii mentenantei din ultimii ani.

      "BANCA TRANSILVANIA S.A. informează acţionarii că data de 06 noiembrie 2023

      este data platii pentru dividendele care se vor acorda in temeiul Hotararii Adunarii

      Ordinare a Actionarilor din data de 29.09.2023." 

      Corect, Noiembrie nu Octombrie si in termen de "maxim 60 zile de la data AGA" cum ai mentionat...Ce am scos eu in evidenta este ca anul acesta s-au grabit (sau anul trecut au fost lenesi) cu AGA sa se incadreze in termenul IUNIE...

      De regula, anunta in aprilie, cu plata in iunie (vezi istoric).

      Anul trecut, in aprilie, au anuntat doar actiuni gratuite. BNR "recomandase" bancilor sa pastreze dividendele pentru situatii de criza. 

      Au emis obligatiuni eligibile MREL si au anuntat dividend pe 29 septembrie. Partea buna e ca au beneficita de dividend si actiunile gratuite din iulie.

      "Istoric", in ultimii patru ani s-a intamplat o singura data...la inceputuri da, se anunta in Aprilie cu plata in Iunie, mai nou se sincronozeaza cu, calendarul alegerilor:-)

      17/06/2016 Depunere (Dividende TLV) 

      10/08/2017 Depunere (Dividende TLV) 

      15/06/2018 Depunere (Dividende TLV) 

      14/06/2019 Depunere (Dividende TLV)  

      16/10/2020 Depunere (Dividende TLV)  

      06/10/2021 Depunere (Dividende TLV)  

      16/06/2022 Depunere (Dividende TLV)

      06/11/2023 Depunere (Dividende TLV)  

      nu ai habar!

      hidroelectrica sun niste baraje imense de peste 500000 mc de beton cu armatura aferenta de pana la 50 diametru,aductiuni de apa uzina cu turbinele,transformatoarele, 

      barajele ,aductiunea ,camera turbinelor nu prea au mentenanta,doar turbinele si transformatoarele necesita!

      oricum,tinad cont cat dam la un km de autostrada,cu 11 miliarde de euro,tu nu faci barajele,cred ca valoarea Hidroelecrica ar trebui sa fie peste 20 miliarde,sa nu vorbim de luciul de apa si exproprierile care ar fi trebuit facute ca sa l construiesti acum! 

    Trebuie sa recunosc ca am MICI regrete legate de faptul ca nu am deloc expunere pe H2O la pretul de 104 RON / actiune. Ar fi mers o detinere de 3-5% din portofoliu.

    Insa pe de alta parte ma bucur ca am cumparat de banii respectivi TLV la 17 lei, SNP la 0,5, BRD la 12 lei. Personal consider ca aceste companii PRIVATE vor avea o evolutie mult peste Hidro pe termen lung, desigur. 

    Insa, fiecare este indreptatit la opinia lui, clar.

    Daca as avea bani fara numar clar as (fi) investi(t) si in H2O, dar din pacate nu e asa. 

    1. Mai ales SNP "pe termen lung"...din 2030 o poti lua toata:-)

      ...

      Adica? Ce vrei sa spui? Nu vezi ce achizitii face SNP?

      -un pachet de 50% din acțiunile Electrocentrale Borzești, care deține proiecte 

      din surse regenerabile cu o capacitate de aproximativ 1 GW, din care 950 MW eolian și 50 MW fotovoltaic. Proiectele vor fi dezvoltate, construite și operate în parteneriat cu RNV Infrastructure. 

      -Mai mult, OMV Petrom va achiziționa integral Renovatio Asset Management, proprietarul celei mai mari rețele de încărcare pentru vehicule electrice din România, cu peste 400 de puncte de încărcare în România, cu perspective de creștere la aproximativ 650 până în 2026. Prin acest parteneriat nou format, OMV Petrom împreună cu Renovatio planifică să investească, până în 2027, circa 1,3 miliarde euro, inclusiv finanțare bancară, în surse regenerabile în România. 

      Contribuția OMV Petrom pentru achiziția și construcția acestor proiecte este estimată la până la 350 milioane euro. 

      -Două dintre cele 4 proiecte aprobate sunt ale OMV Petrom SA - ,,Extindere capacitate producție hidrogen verde prin construire instalație de 6kNm3h hidrogen prin electroliza apei, utilități și organizare de șantier” și ,,Construire instalație producție Hidrogen (verde) prin electroliza apei”.

      Rezervele de petrol in Romania sunt corelate invers proportional cu cresterea SNP pe bursa,adica se duc in cap,din 2030 o sa-si stoarca ciorapii sa mai scoata o molecula de petrol in Ro

      Alfred, o sa aiba in schimb energie electrica,gaze( Neptune Deep), biocombustibili. Vezi bine ca investesc puternic.

      Nu e târziu nici acum….si nu sunt ironic! Vă atinge 150 lei până la exdate!

      Eu ti-am dat argumente de ce nu cred in H2O si daca citesti si alte comentarii poti gasi chiar mai multe (gen 'fier vechi' ).

      Cu ce alt argument PRO vii in afara de acest dividend mare si nesustenabil? 

      Cumperi acum….in doua luni vinzi cu peste 140 și ai facut un 6-7 % in 2 luni? Ce alte argumente îți mai trebuie? Am zis eu sa o ții pe termen lung?

      In concluzie agitatia asta a ta pentru H2O este doar cu scopul de a-ti vinde actiunile H2O inainte de ex-date cu peste 140 lei?

      Are logica ce spui.

      Anunta dididend brut 14 lei la un prer de 130 lei/actiune si pina la ex-date atinge 150.

      Pe 6 iunie o sa pot spune "am trait s-o vad si pe asta!". 

      Eu nu 'joc la bursa' cum spun unii chiar si acum si cum se pare ca multi, chiar si tu, fac(i). Eu investesc si asta inseamna doar gandire pe termen lung.

      Mult succes cu strategia aleasa, insa! 

      Ba nu are logică. Dividendul de 12-13 lei era deja prins în cotația acțiunii, că nu toată lumea e Tony. Tocmai de aceea creșterea de azi e moderată, pentru că se raportează doar la diferența de 1 leu - 2 lei dintre estimat și anunțat. Înțelegi? H2O va depăși 135 de lei doar dacă raportează în continuare profit mare sau dacă anunță vreo majorare de capital.

      Ca distribuie ca dividende cam tot de are prin conturi!

      Cu ce ai mare dreptate insa e , cu f mici exceptii, ca pretul actiunii este dat de perspectivele acelei companii si ca aceste mici fluctuatii cauzate de anuntul unui dividend sunt absolut efemere. Un f bun exemplu in acest sens e cotatia BRK in 2023. 

    Salut,

    Ma adresez investitorilor mai experimentati. 

    Sunt un investitor vechi (>10ani) dar (foarte) pasiv (aka: rookie). 

    Mai cumpar din cand in cand. Ma uit saptamanal pe stiri/portofoliu. Dar, in esenta, atentia mea principala nu e pe piata de capital. Consider ca astiao rsa fie banii mei si ai nevestii de pensie/zile negre. 

    Intrebarea mea e unde gasesc consolidat, sau macar titlu-cu-titlu informatii de genul "ex-divident"/"ex-date" ca sa stiu cand o sa se corecteze share-ul (in urmatoarea zi bursiera) - pentru ca - uneori - vreau sa mai cumpar (da, stiu nu e o strategie buna, ....). 

    M-am uitat pe site-ul BVB si nu am gasit. 

    Am intrebat si la broker-ul (T-D-V-L) meu si nu mi-au raspuns. 

    Mentionez ca as prefera sa nu citesc toate rapoartele alea stufoase de la fiecare din emitenti. Mi se impleticeste neronul cand vad limbajul ala de lemn. De ce nu pot face un simplu tabel si pentru "rookies" la finalul lucrarii de dizertatie?

    Multumesc. 

    1. Nu stiu daca e voie sa spun, dar eu am descoperit acu ceva timp un broker ce chiar pune la dispozitie asemenea date si nu numai referitoare la dividende, ci si la actiuni gratuite si MCS: ifbfinwest romania.

      Pe sit-ul BVB,intri pe emitentul respectiv,apoi clic pe dosarul EMITENT

      cititi punctele din OZ a convocatorului unde gasiti ce va intereseazaz: ex-date si ex dividend, prima sau a doua pagina......succes si spor in toate...

      ......intereseaza...am vrut sa scriu....

    sa nu"investesti" in "vedete"....

    dividend trap h2o! 

    sa fii parte la "cresterea" si "lansarea" vedetelor... pentru "public".. sa incasezi "profiturile" si sa pleci! 

    s c c r e t 

    1. salut oameni buni

      ati vazut pretul aurului? vine scadenta la TEZAUR SI FIDELIS.. sa imprumut statul in continuare cu 6 % sau sa cumpar aur?

      de ce dxy creste dar si aurul are acelasi trend crescator.... oare totul se rezuma la dolar si aur ( poate si bitcoin) ca alternativa la eventuala criza ce pare a veni?

      tranzactionabil il tii la banca for safety, adica costuri. Si nu putin.

      Foamea de bani a statului e continua chiar daca pare ca e mai zgarcit in recompensa.. 

      În ultima vreme numai sfaturi proaste dai….dar măcar sunt gratuite!

      Dacă o să distribuie tot profitul de anul trecut înseamnă că vor să distrugă această companie, chiar sunt duși cu capul. Noi spunem merci dar Hidroelectrica că orice altă companie are nevoie de mult capital pentru investiții. Multe hidrocentrale au turbine vechi, uzate fizic și moral, etc.

      Statul e in foame maxima de bani, "suge tot". Daca o crapa ceva, vedem noi... Pana atunci, las-o ma ca merge-asa!"...

      poti credita aur in existenta si cumpara generatoare de flux!

      cad aurul "cade sau slump" creditezi ceneratoare de flux "prabusite sau nu" in existenta cu dobanzi moca... si tot asa... 

      meta trust imo ro in "cap" pret actiune..aur nominal in boom... 

      azi cu 1 gram de aur cumperi mai multe de consum in comparatie cu trecutul...dar si in trecut cumparai mai multe de consum cu valuta forte...si tot asa...si generatoarele de flux erau mai ieftine in faluta forte...ca dupa sa devina mai scumpe in pret cantitate aur..ca dupa sa se iaftineasca in pret cantitate aur si sa ieftineasca si in valuta interna sau externa...si jonglarile aferente... 

      S c c r e t 

      foarte proaste au fost cand am spus ca aur ron va ajunge la 330 ron acum cv timp in spate...

      s c c r e t 

      cand vorbeam eu de uraniu si nuclear..altii huleau sau dormeau in papuci...

      SNN to the moon! asa da "profit"... ps snn posibil cv corectie...caci din ianuarie 2024 prezent e corectie pe uraniu in dolar si vad ca snn are lag la specula! 

      ...sau la BTC bula in pret aur ca laleaua in trecut ..de valora in cv kg de aur sau 1-2 ani de munca cetatean de rand! 

      si pret bula petro in 2020 martie in cantitate aur...tot nasoala indicatie! cu petrop pe negativ si aur inca sus chiar daca a avut si el cv corectie... 

      s c c r e t 

      Uraniu si nuclear:-)? Pana si bancherii rad de tine...nici aia nu vor sa investeasca in uraniu si nuclear..."nu e bancabil":-)...Solar, eolian, geotermal, maree (in ordinea asta)...cine are urechi de auzit bine, restul "succesuri":-)

    Prima tranzactie a zilei, pentru H2O, un pachet de 23990 actiuni la pretul de 129.6 lei/actiune.

    Ce teapa si-a luat! 

    1. Cred ca am luat eu o parte mica, 378. sper sa nu-mi fi luat eu teapa :))

      Luati si voi mai putine ca sa ajunga la toata lumea. Nu vedeti ce imbulzeala e pe H2O?

      206 k până la ora asta, 15.45, sunt puține?

      Deocamdata balteste intre 130 si 131

      De asta o scadea SNP? A atins 0.68 si apoi au inceput descarcarile...

      O sa se vanda toate actiunile de la BVB si o ramana doar crema cremelor H2O

      Acțiunea a luat 1.8% azi și pt tina asta e băltire? Acțiunile din portofoliul tău cu cat au crescut astăzi de nu au băltit? Lui h2o sa i se tragă “băltirea” asta de la faptul ca se ocupă cu apa?

      Azi a dat Erste Research TP pentru SNP de 0,925 lei in crestere de la 0,766 lei

      Depinde de dividendul special, la 0.045 posibil.

      A fost un articol zilele astea "Cel de-al doilea mare producător de gaze autohton, OMV Petrom, poate ocupa aceeași poziție și pe piața de electricitate Energie ", asta pentru cei care sunt sceptici legat de SNP. 

      SNP ocupă poziția 1 în deținerile mele. E ultima acțiune pe care aș vinde-o. O văd la 1 leu, în maximum 2 ani.

      La mine e pe locul 3, dar recunosc ca nu sunt asa optimist ca tine in ceea ce priveste pretul. Pe mine prea putin ma intereseaza pretul, oricum... pentru ca nu vreau sa vand decat daca se schimba radical ceva in modul in care fac afaceri. As fi extrem de bucuros sa scada pretul ca sa pot acumula si mai mult si sa devina si la mine pozitia nr. 1 din portofoliu!

      E ciudat ca toti vb de pret si nu de perspective. Toti sunt traderi acum, se pare... 

      Păi, când o văd la 1 leu iau în calcul perspectivele, nu? Pt. mine e acțiunea nr. 1 în primul rând datorită politicii predictibile de dividend (+10% pe an). Apoi, SNP face achiziții pe bandă rulantă. În plus, va începe și exploatarea platourilor Ro., Bg. și Georgia.

      Trader amator de vreo 5 ani de fapt și cu siguranță profitul meu în acești 5 ani este mai mare decât suma ta investită!

      Te bagi aiurea în seamă. Ți-am spus să mă ignori.

      Îi răspundeam lui Ro ….supozitorul tău…la ironia cu toți sunt traderi acum! În ceea ce te privește nu am cum! Eu de la tine iau lumina! Mâine ce știre pozitivă mai apare ai și acțiunea aia….locul 1, locul 2 în portofoliu….Albert ăla nu e portofoliu….e ajutor social….il primești odată pe lună dacă nu pui mâna pe munca! Treaba ta! :))))))

      Avand in vedere ca esti sigur, te felicit pentru profitul de ordinul milioanelor de lei, bravo!

      Legat de skill-urile tale nemai-intalnit de senzational de super trader, sa nu uitam un foarte important aspect: in ultimii 5 ani BET a crescut de la 10000 la 17000, S&P de la 2900 la 5250 etc.. asadar si un copil de 3 ani ar fi facut super profit si poate s-ar crede mare trader. 

      dar din rezerve nu distribuie nimic? in anii precedenti a oferit peste 100%. poate intervine statul si cere, ca are nevoie

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb