Hili Properties devine unicul proprietar al clădirii de birouri MIRO

A.F.
Companii / 6 august

Hili Properties devine unicul proprietar al clădirii de birouri MIRO

Hili Properties plc, divizia imobiliară a Hili Ventures Ltd, a achiziţionat cu succes pachetul de 25% din acţiunile deţinute de Băneasa Real Estate SRL, proprietarul clădirii de birouri MIRO din Bucureşti. Începând cu data de 1 august 2024, Hili Properties devine unicul proprietar al proiectului, conform unui comunicat remis redacţiei.

Clădirea de birouri situată în zona Băneasa, a intrat în portofoliul Hili Properties, în urmă cu doi ani, când acesta a cumpărat pachetul majoritar de 75% din acţiuni, de la Speedwell, unul dintre cei mai activi dezvoltatori imobiliari de proiecte rezidenţiale, office şi mixte din România şi dezvoltatorul MIRO.

Pier Luca Demajo, preşedintele Hili Properties, declară: "Finalizarea achiziţiei reprezintă o etapă semnificativă în planul nostru de creştere, fiind în conformitate cu strategia noastră pe termen lung, care urmăreşte îmbunătăţirea şi diversificarea portofoliului. În plus, aceasta oferă valoare acţionarilor noştri şi generează un impact pozitiv asupra comunităţilor pe care le deservim."

Inaugurat în 2021, MIRO este un proiect office de clasă A, ce oferă o suprafaţă de 23.000 de metri pătraţi de spaţii de birouri, dispusă pe cinci etaje, cu o zonă de relaxare exterioară de 1.700 de metri pătraţi. Situată în zona de nord a Bucureştiului, clădirea se află la câteva minute distanţă de Aeroportul Internaţional Henri Coandă şi de zona comercială Băneasa Shopping City.

Directorul general al Hili Properties, George Kakouras, a adăugat: "Acest proiect emblematic din România reflectă viziunea noastră de a investi în clădiri sustenabile. MIRO a devenit o destinaţie de afaceri, unde companiile internaţionale prosperă, iar noi ne angajăm să creăm, în continuare, o comunitate vibrantă pentru acest proiect."

Dezvoltat conform principiilor de sustenabilitate şi well-being, MIRO a fost certificată cu standardul BREEAM Excellent şi WELL "Certified Platinum", fiind singura clădire din România care respectă standarde atat de inalte.

În prezent, clădirea este ocupată integral, şi găzduieşte brand-uri prestigioase la nivel mondial, inclusiv KPMG România, Rovere, COS, Masia, Biocodex, Speedwell, Neoclinique, Stradale, Jura, HiSky şi Doctor Skin.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb