HILLARY CLINTON: "Este dureros şi va rămâne multă vreme aşa"

Andreea Popescu
Ziarul BURSA #Internaţional / 9 noiembrie 2016

Hillary Clinton

Hillary Clinton

Democrata Hillary Clinton şi-a recunoscut înfrângerea în alegerile prezidenţiale şi a declarat că următorul preşedinte al Statelor Unite va fi Donald Trump. Aceasta a recunoscut că este dezamăgită de rezultatele alegerilor prezidenţiale, după ce a pierdut votul electorilor în favoarea lui Donald Trump, potrivit unor surse din presă.

"Este o situaţie dureroasă şi va continua să fie pentru o perioadă lungă de timp. Campania noastră a fost despre construirea unei ţări mai tolerante... iar eu cred în America şi mereu voi crede în America", a precizat Hillary Clinton.

Aceasta a mai adăugat: "Seara trecută l-am felicitat pe Donald Trump şi m-am arătat dispusă să lucrez împreună cu el pentru binele acestei naţiuni", a declarat Hillary Clinton pe scena din hotelul Peninsula.

"Continuu să cred în America şi voi continua să o fac. Dacă şi dumneavoastră faceţi acelaşi lucru trebuie să acceptăm acest rezultat şi să ne gândim la viitor. Donald Trump este preşedintele nostru. Trebuie să-i dăm o şansă", a mai declarat Hillary Clinton în primul său discurs după ce a fost anunţat rezultatul votului pentru funcţia de preşedinte al SUA, transmite Digi24.ro.

Clinton a fost întâmpinată cu ropote de aplauze de toţi angajaţii campaniei democrate.

"Vă mulţumesc tuturor că sunteţi aici. Ştiu că acesta nu este rezultatul pe care l-am dorit şi îmi pare rău pentru asta, dar mă simt mândră şi plină de recunoştinţă pentru această campanie şi pentru tot ce am reuşit să construim împreună. Voi reprezentaţi ce are mai bun America. Unul dintre cele mai bune momente din viaţa mea a fost să fiu candidata voastră", a precizat fostul secretar de stat, conform surselor din presă.

Hillary Clinton a fost însoţită pe scenă de fostul preşedinte Bill Clinton, precum şi de Chelsea Clinton.

A fost un discurs despre care foarte mulţi cred că a întârziat nepermis de mult. Candidata democrată era aşteptată să apară în faţa susţinătorilor şi a camerelor de luat vederi noaptea trecută. Atunci, şeful său de campanie, John Podesta, a fost cel care a acceptat, în numele lui Hillary Clinton, înfrângerea. În cele din urmă, apariţia anunţată a fost amânată de mai multe ori pe parcursul a două ore, transmite Dgi24.ro.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb