HILS Development lansează un proiect de regenerare urbană mixed use în Bucureşti

F.D.
Companii / 28 noiembrie 2023

HILS Development lansează un proiect de regenerare urbană mixed use în Bucureşti

HILS Development, firmă de dezvoltări imobiliare fondată de către Ionuţ Negoiţă în anul 2018, lansează astăzi cel mai amplu proiect de regenerare urbană mixed use din Bucureşti. Proiectul denumit HILS Republica se va întinde pe o suprafaţă de 180.000m2, va include 5.000 de locuinţe şi va găzdui o comunitate de 12.000 de oameni ce vor avea parte de o reţea integrată de facilităţi, în linie cu viziunea HILS Development de dezvoltare a comunităţii, conform unui comunicat de presă al companiei.

HILS Republica va reda bucureştenilor fosta zonă industrială Faur-Republica sub forma unui nou oraş în oraş dotat cu toate facilităţile necesare. Comunitatea HILS Republica va avea la dispoziţie peste 55.000m2 de parcuri şi spaţii verzi, clinică medicală, şcoală şi grădiniţă private, piste pentru biciclete, 20.000m2 dedicaţi spaţiilor de birouri, o zonă comercială de 50.000m2, sport, wellness şi entertainment. Amplasat la 600m de staţia de metrou Republica, cu acces direct la Piaţa Unirii şi centrele universitare, prin Magistrala 1, proiectul HILS Republica vine cu un plan de dezvoltare ce se întinde pe o durată de 10 ani (2023 - 2033), primele 370 de locuinţe ale proiectului fiind deja în lucru, cu termen de finalizare la sfârşitul anului 2024.

"Am pornit HILS Development în 2018 cu misiunea de a oferi cât mai multor oameni acces la un trai de calitate şi cu o viziune de dezvoltare a Estului Capitalei pe 20 de ani. În primii 5 ani am lansat 6 proiecte cu peste 5.000 de locuinţe în zona Pallady-Splai, având deja o amprentă semnificativă asupra zonei. Anul acesta ne continuăm misiunea cu un proiect ambiţios ce se întinde pe 10 ani. HILS Republica este cel mai amplu proiect de regenerare urbană mixed use din Bucureşti. Pas cu pas, în următorii 10 ani, vom transforma zona Republica într-un nou oraş în oraş proiectat şi construit de la zero. În contextul în care toţi dezvoltatorii vorbesc despre oraşul de 15 minute ca deziderat, după calculele noastre HILS Republica va fi oraşul de 7 minute - o suprafaţă de 18ha pe care dezvoltăm locuinţe, dar şi toate facilităţile necesare într-un oraş.", a declarat Ionuţ Negoiţă, fondator şi CEO HILS Development

Planul de dezvoltare a noului proiect are obiectivul de a reda locuitorilor zona fostei platforme industriale Faur-Republica sub forma unui nou oraş în oraş cu toate facilităţile integrate. Platforma industrială Faur-Republica a cunoscut un declin accelerat în anii '90, ajungând în anii 2000 o suprafaţă neutilizabilă cu clădiri abandonate şi demolate. În 2023, HILS Development a demarat prima fază din procesul de regenerare a zonei. Proiectul va avea multiple etape de dezvoltare pe parcursul a 10 ani.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. nisie pacaliciuri de constructii lucioase la inceput.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb