HiSky a inaugurat ruta Bucureşti - Chişinău

F.D.
Companii / 26 septembrie 2023

HiSky a inaugurat ruta Bucureşti - Chişinău

Primul zbor operat de compania aeriană HiSky între Bucureşti şi Chişinău a avut loc luni, 25 septembrie. Începând cu această săptămână, ruta intră în portofoliul de curse regulate al operatorului, cu o frecvenţă de trei zboruri pe săptămână, în fiecare zi de luni, miercuri şi vineri, cu plecare din capitala Republicii Moldova către Bucureşti şi retur, conform unui comunicat de presă al companiei.

Potrivit sursei citate, zborurile sunt operate cu una dintre aeronavele din familia Airbus A320, aflate în flota companiei. Astfel, HiSky se poziţionează ca primul operator privat al acestei rute şi singurul care pune la dispoziţia pasagerilor o aeronavă cu motoare jet, pentru curse pe distanţe medii, care oferă un nivel sporit de confort.

"Odată cu lansarea acestei rute reuşim să ne unim toate cele trei hub-uri, Bucureşti, Chişinău şi Cluj-Napoca. Asta înseamnă că oricare ar fi aeroportul de plecare, fiecare pasager HiSky are acum acces la toate destinaţiile pe care le operăm. În afară de avantajul major pe care îl aduce celor care zboară din Chişinău, sunt convins că această cursă va fi la fel de accesată şi de pasagerii români. Nivelul schimburilor economice între România şi Republica Moldova se află la un nivel extrem de ridicat şi mulţi oameni de afaceri şi angajaţi ai companiilor multinaţionale călătoresc frecvent înspre şi dinspre Chişinău. Mai mult, dat fiind faptul că inaugurăm zborurile la începutul toamnei, ne bazăm şi pe turiştii care vor alege să petreacă un weekend sau o mini-vacanţă în Republica Moldova, una dintre cele mai ofertante destinaţii turistice pentru acest sezon atât din punct de vedere al activităţilor, cât şi al preţurilor.", a explicat Iulian Scorpan, CEO HiSky.

În comunicatul de presă al companiei se mai precizează că: "Pe lângă conexiunile de afaceri şi de turism pe care le creează între cele două capitale, noua rută deschide o varietate de oportunităţi de călătorie pentru pasagerii din Chişinău şi către alte oraşe din România şi din vestul Europei. Programul a fost gândit astfel încât, după aterizarea la Bucureşti, în prima parte a zilei, pasagerii care doresc să îşi continue călătoria, către o altă destinaţie din Europa, să se poată îmbarca pe una dintre pe cursele cu plecare de pe acest aeroport."

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb