HONOR a anunţat lansarea europeană, inclusiv pe piaţa din România, a noului smartphone HONOR 70

V.G.
Companii / 5 septembrie 2022

HONOR a anunţat lansarea europeană, inclusiv pe piaţa din România, a noului smartphone HONOR 70

Brand-ul global de tehnologie HONOR şi-a reafirmat angajamentul faţă de extinderea portofoliului de produse "smart" pe pieţele internaţionale, în timpul prezentării sale principale de la IFA Berlin, intitulată "Embracing the Connected Future", arată un comuncat de presă transmis redacţiei.

Potrivit sursei citate, în timpul evenimentului, brandul a lansat noua sa strategie globală Dual Flagship, anunţând introducerea smartphone-urilor pliabile flagship de la HONOR pe pieţele din Europa şi din întreaga lume. De asemenea, compania a anunţat lansarea pe pieţele europene a trei produse noi: smartphone-ul HONOR 70, conceput pentru pasionaţii de vlogging, laptopul HONOR MagicBook 14 şi HONOR Pad 8, prima tabletă HONOR disponibilă în afara Chinei. Dintre acestea, smartphone-ul HONOR 70 este disponibil inclusiv pe piaţa din România, din 2 septembrie 2022.

Pe lângă lansarea noilor produse, HONOR a prezentat la IFA şi MagicOS 7.0, viitorul sistem de operare inteligent, de tip colaborativ, all-scenario, care se bazează pe sistemele de operare Android, precum şi pe PC şi IoT, îmbrăţişând standarde deschise pentru a facilita colaborarea fără probleme între smartphone-uri, tablete, PC-uri şi alte produse IoT.

"Încă de la început, HONOR a aspirat să aducă contribuţii mari industriei, pentru a permite un viitor mai bun pentru toţi. Pentru a atinge acest obiectiv, ne-am concentrat pe angajamentul nostru faţă de inovaţie", a declarat George Zhao, CEO al HONOR Device Co, Ltd. "Odată cu introducerea MagicOS 7.0, aşteptăm cu nerăbdare să oferim opţiuni convingătoare consumatorilor europeni şi internaţionali care caută experienţe dintre cele mai premium de pe piaţă".

HONOR s-a străduit dintotdeauna să inoveze şi să ofere utilizatorilor beneficii care contează. Astfel, brandul va introduce în premieră smartphone-urile sale pliabile vârf de gamă pe pieţele europene şi internaţionale, ca parte a strategiei Dual Flagship, anunţată în timpul IFA 2022.

HONOR 70, o capodoperă în materie de vlogging

Conceput pentru entuziaştii vlogging-ului, HONOR 70 este cea mai recentă completare a liniei de smartphone-uri HONOR high-end, seria N - disponibil pentru utilizatorii din România din 2 septembrie 2022. Dispozitivul debutează cu funcţia Solo Cut Mode, care permite utilizatorilor să producă cu uşurinţă clipuri video care să evidenţieze o anumită persoană dintr-un grup, prin tehnologia de re-identificare încorporată. Cu Dual video Streaming, HONOR 70 poate înregistra două videoclipuri simultan, unul cu un singur subiect şi celălalt capturând întregul grup.

Capturarea clipurilor de înaltă calitate este mai uşoară cu HONOR 70, datorită camerei sale principale duale puternice, care include o cameră principală Super Sensing de 54 MP, cu un senzor IMX800 de 1/1.49 inch şi o cameră foto ultralargă şi macro de 50 MP. Noul smartphone este alimentat de Qualcomm Snapdragon 778G Plus 5G şi are un GPU Turbo X şi OS Turbo X, oferind performanţă lină şi o experienţă smooth chiar şi într-o serie de sarcini grele, inclusiv editare video pentru vloggerii care sunt întotdeauna în mişcare.

HONOR 70 este primul smartphone HONOR N Series care rulează HONOR Magic UI 6.1, bazat pe Android 12 şi va fi disponibil pe piaţa din România într-o gamă de 3 culori la modă - Midnight Black, Crystal Silver şi Emerald Green.

Ca o recunoaştere a experienţei excelente a utilizatorului, Asociaţia Expert Imaging and Sound Association (EISA) a acordat smartphone-ului HONOR 70 premiul EISA BEST BUY SMARTPHONE 2022-2023. EISA este o comunitate de experţi care cuprinde peste 60 dintre cele mai respectate reviste electronice de consum din lume, site-uri web şi comentatori de social media din 29 de ţări.

HONOR 70 este deja disponibil pe piaţa din România din 2 septembrie 2022, în configuraţia de 8+128 sau 8+256 în reţelele operatorilor Orange şi Vodafone, precum şi în magazinele Altex şi eMag. Preţul de pornire recomandat pentru configuraţia de 8+128 este 2699 lei, iar pentru configuraţia de 8+256 este 2999 lei.

Embracing the Connected Future cu MagicOS

În cadrul ediţiei IFA de anul acesta, HONOR a dezvăluit şi MagicOS 7.0, un nou sistem de operare conceput pentru a oferi o experienţă fără probleme în cadrul utilizării cross-platform şi cross-device. Acesta se bazează pe sistemul Android, precum şi pe sistemele de operare PC şi IoT, astfel încât dispozitivele care rulează pe diferite sisteme de operare să se poată conecta la dispozitivele MagicOS la nivel de sistem. Pe lângă noile modificări ale interfeţei, MagicOS 7.0 va permite utilizatorilor să controleze un laptop, un smartphone şi o tabletă HONOR, utilizând o singură tastatură şi un singur mouse. Prin această caracteristică, utilizatorii pot transfera fişiere pe diferite dispozitive fără probleme, dar pot şi introduce text pe smartphone sau tabletă cu tastatura laptopului. MagicOS 7.0 va fi anunţat oficial în Q4 2022.

În conformitate cu angajamentul său de a contribui la întreaga industrie, HONOR a anunţat că brand-ul s-a alăturat mai multor consorţii IoT, inclusiv Matter şi Ola, ajutând la formularea standardelor comune din industrie care promovează colaborarea deschisă. În plus, noua platformă HONOR Developer Service va oferi suport direct şi servicii dezvoltatorilor. Printre numeroasele servicii disponibile se numără şi faptul că dezvoltatorii îşi pot trimite aplicaţiile pe App Market şi Game Center prin intermediul platformei - sau că platforma va oferi dezvoltatorilor acces la diferite capacităţi de sistem, pentru ca aceştia să dezvolte caracteristici cross-device pentru utilizatorii de dispozitive HONOR în viitor.

Punând accentul pe angajamentul brandului de a funcţiona pe mai multe dispozitive, HONOR îşi extinde parteneriatul cu Microsoft pentru a aduce Phone Link către utilizatorii internaţionali de dispozitive HONOR. Disponibil anterior doar pentru utilizatorii de dispozitive HONOR din China, Phone Link permite utilizatorilor să conecteze anumite smartphone-uri HONOR la PC-uri Windows pentru a debloca noi capabilităţi cross-device, inclusiv posibilitatea de a vizualiza notificări, de a efectua şi de a primi apeluri pe PC şi de a utiliza aplicaţii mobile pe Windows. HONOR Magic4 Pro este printre primele modele internaţionale de smartphone-uri HONOR care au Phone Link , în timp ce HONOR 70 va primi acest update în urma unei actualizări OTA.

În plus, începând cu luna octombrie a acestui an, aplicaţia HONOR Health actualizată va oferi interfeţe personalizate pentru utilizatori şi sugestii de fitness şi cursuri de formare în funcţie de obiceiurile utilizatorilor, ajutându-i pe aceştia să îşi atingă obiectivele de sănătate.

HONOR MagicBook 14, un nucleu de putere pentru productivitatea mobilă

Cu un sistem de operare Turbo pentru prima dată pe un laptop HONOR, noul MagicBook 14 oferă îmbunătăţiri semnificative ale duratei de viaţă a bateriei şi o eficienţă energetică cu până la 20,8% mai bună decât predecesorul său. Laptopul este alimentat de un procesor 12th Gen Intel® Core i5-12500H, configurabil cu o placă grafică dedicată NVIDIA® GeForce RTX 2050 , oferind performanţă rapidă, indiferent dacă este folosit pentru birou sau jocuri. Cu o baterie de 75 Wh, HONOR MagicBook 14 oferă o durată de viaţă a bateriei de până la 17 ore în standby şi suportă încărcarea rapidă pentru a oferi până la 3 ore şi jumătate de funcţionare atunci când rulează software de productivitate, după doar 15 minute de încărcare.

Activarea experienţelor audiovizuale premium cu HONOR Pad 8

HONOR Pad 8 este un dispozitiv inteligent accesibil, care se adresează nevoilor de productivitate şi divertisment ale studenţilor şi tinerilor profesionişti. Noua tabletă HONOR combină un afişaj 2K HONOR FullView de 12 inch cu un raport ecran-corp de 87% şi permite o rezoluţie de 2000x1200 pixeli şi 1 miliard de culori, cu opt difuzoare încorporate pentru a oferi experienţe multimedia imersive pentru cei mereu în mişcare. Rulând HONOR Magic UI 6.1 cu serviciile Google Play, HONOR Pad 8 are o baterie de 7250 mAh, de mare capacitate, pentru conectivitate pe tot parcursul zilei, permiţând utilizatorilor să rămână conectaţi în orice moment.

Poartă către viitor

Ca brand, HONOR investeşte consistent în tehnologii precum Spatial Audio, AI şi AR, pentru a debloca experienţe imersive şi a se pregăti pentru următoarea revoluţie digitală.

Prezentat în timpul sesiunii HONOR de la IFA, Gateway to the Future este o nouă iniţiativă a HONOR Talents, menită să îmbogăţească patrimoniul cultural prin puterea tehnologiei. În colaborare cu ARLOOPA, HONOR a provocat doi artişti renumiţi - Yunuene şi Timo Helgert - să reimagineze creativ clădirea iconică Wasserschloss situată în Speicherstadt din Hamburg, un sit al patrimoniului mondial UNESCO. Experienţa AR este acum live în locaţie în Speicherstadt şi este disponibilă şi pentru vizualizare online, prin aplicaţia ARLOOPA, oferind utilizatorilor de smartphone-uri o nouă modalitate de a descoperi comori culturale prin AR imersiv.

HONOR Spatial Audio

Anunţat în timpul IFA 2022, feature-ul Spatial Audio al HONOR este conceput pentru a permite produselor de tip căşti HONOR să producă efecte sonore 3D cinematografice, care creează senzaţia de imersiune necesară pentru experienţele AR şi VR de înaltă clasă.

Feature-ul Spatial Audio de la HONOR este primul program de acest fel care suportă ajustarea distanţei de externalizare a sunetului, oferind utilizatorilor posibilitatea de a ajusta dinamic distanţa surselor de sunet virtuale de la 0,15 la 10 metri, pentru a se potrivi unei experienţe de ascultare mai personalizate.

HONOR Talents: Aplicaţiile pentru Interactive AR Artwork Category sunt deschise

HONOR introduce un program dedicat artei AR interactive, ca parte a competiţiei globale de design HONOR Talents. În cadrul categoriei, concurenţii sunt invitaţi să producă opere de artă digitală AR care transformă în mod creativ cartierele lor, inclusiv suprapuneri digitale pentru clădiri, pereţi, parcuri şi alte spaţii publice, ajutând la apropierea comunităţilor de cultură.

HONOR a colaborat, de asemenea, cu Academia Centrală de Arte (CAFA) din China pentru a crea o nouă lucrare AR intitulată INFINITY. Experienţa digitală prezintă o interpretare artistică a universului, pe care echipa de creaţie formată din membri ai facultăţii CAFA şi studenţi o folosesc ca analogie pentru a promova dialogul intercultural. Lucrarea este disponibilă la standul IFA HONOR de la IFA prin aplicaţia ARLOOPA.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb