Hornbach a deschis un nou magazin în Constanţa

S.B.
Companii #Construcţii / 27 septembrie 2022

Hornbach a deschis un nou magazin în Constanţa

HORNBACH îşi extinde reţeaua naţională cu un nou magazin, în Constanţa, potrivit unui comunicat al companiei, remis astăzi redacţiei.

Situat pe bulevardul Aurel Vlaicu nr. 158, cel de-al nouălea magazin al Grupului HORNBACH în România beneficiază de o suprafaţă totală de vânzare de 20.000 mp, din care fac parte şi departamentul Grădină, cu 5.000 mp, dar şi Drive In, cu 6.600 mp, unde clienţii au acces direct la raft cu maşina proprie.

Investiţia în magazinul din Constanţa a fost de peste 32 de milioane de euro, ducând investiţiile totale ale companiei în România la 234,2 milioane de euro, în cei 15 ani de prezenţă pe piaţa românească de profil.

"Decizia de a extinde reţeaua naţională HORNBACH cu un magazin în Constanţa a fost determinată de faptul că acest oraş are o evoluţie economică pozitivă şi un potenţial constant de dezvoltare. Constanţa este un oraş cu peste 300.000 de locuitori, cărora HORNBACH le oferă un sortiment vast de produse ce respectă standardele de calitate germană, la un raport excelent calitate-preţ. În plus, magazinele noastre vin în întâmpinarea nevoilor clienţilor cu o serie de servicii, cum sunt cele de montaj, debitare lemn, confecţionare perdele, înrămat tablouri şi mixat vopsele", a declarat Mugurel-Horia Rusu, Director General HORNBACH România.

Magazinul HORNBACH din Constanţa pune la dispoziţia clienţilor un sortiment vast de produse destinate construcţiei şi amenajării spaţiilor interioare şi exterioare. Categoriile principale de produse care se regăsesc în magazin sunt: materiale de construcţii, prefabricate şi pardoseli, electro şi corpuri de iluminat, feronerie, scule şi unelte, produse pentru amenajarea băilor şi bucătăriilor, plăci ceramice, vopsele, perdele şi covoare. De asemenea, în zona Grădină şi Zoo clienţii găsesc produse pentru animalele de companie şi acvaristică, dar şi produse necesare amenajării grădinii şi petrecerii timpului liber: plante de interior şi exterior, substrat şi îngrăşăminte, ghivece, garduri, mobilier de grădină şi grătare.

"Noi ne diferenţiem de competitori prin posibilitatea de a mixa până la un milion de nuanţe de culoare. Prin oferirea acestui serviciu, clienţii noştri au posibilitatea de a obţine în magazin orice nuanţă de vopsea dorită. Un alt avantaj pe care îl oferim clienţilor este posibilitatea de a-şi realiza proiectele cu ajutorul serviciilor noastre profesioniste de montaj", a mai precizat Mugurel-Horia Rusu, Director General HORNBACH România.

Cei 110 angajaţi ai magazinului vor oferi consiliere specializată şi soluţii de amenajare adaptate nevoilor şi bugetului fiecărui client.

"HORNBACH este recunoscut la nivel naţional pentru strategia preţurilor mereu mici, 365 de zile pe an, precum şi pentru raportul excelent calitate-preţ, ceea ce ne transformă într-un partener stabil pentru clienţii noştri, persoane fizice sau juridice. Filozofia noastră este orientată atât către interesele clienţilor care doresc să realizeze proiecte pe cont propriu, dar şi către cei care aleg să implice meşteri, designeri, arhitecţi sau alţi profesionişti din domeniu", adaugă Mugurel-Horia Rusu, Director General HORNBACH România.

Magazinul HORNBACH din Constanţa este situat pe bd. Aurel Vlaicu nr. 158 şi va fi deschis publicului începând cu data de 28 septembrie.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

30 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9769
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4906
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2932
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9203
Gram de aur (XAU)Gram de aur364.5107

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb