HS Timber Group asigură un mediu de lucru stabil pentru angajaţi

A.P.
Companii / 23 noiembrie 2020

HS Timber Group asigură un mediu de lucru stabil pentru angajaţi

HS Timber Group înregistrează la această dată aproape 3.000 de angajaţi. Acesta este cel mai mare număr de locuri de muncă şi un reper în istoria grupului de firme de când şi-a început activitatea în anul 2003. Astăzi, HS Timber Group operează cinci fabrici de prelucrare a lemnului în Sebeş, Rădăuţi, Siret, Comăneşti şi Reci, potrivit unui comunicat de presă.

Dan Bănacu, director general, explică: "Chiar şi în anul 2020, în această perioadă dificilă, reuşim să asigurăm stabilitate pentru angajaţii şi pentru partenerii noştri şi le oferim perspectivă pe termen lung şi echilibru financiar. Reţeta acestei reuşite constă în faptul că suntem mereu atenţi la noi oportunităţi şi la soluţii inovatoare. Ne adaptăm rapid la cerinţele unei pieţe extrem de diversificate şi, de asemenea, ne orientăm spre piaţa locală, cu produse speciale."

Priorităţile pentru companie în acest an au fost menţinerea activităţii economice şi păstrarea locurilor de muncă. Acestea vor rămâne un obiectiv principal şi în anul 2021. "Avem o responsabilitate specială faţă de angajaţii noştri, atât din punct de vedere economic, cât şi social. În definitiv, ei sunt cei care contribuie la succesul nostru - cu expertiza, munca lor susţinută, experienţa, angajamentul şi cu dedicarea lor", a precizat Dan Bănacu.

Îmbunătăţirea constantă a unui mediu de lucru stabil face parte din misiunea HS Timber Group. "Pentru a fi un angajator corect, responsabil şi atractiv, punem accent pe dezvoltarea continuă a competenţelor angajaţilor noştri, crearea unor noi programe de instruire, a unor oportunităţi de învăţare şi în special pentru o îmbunătăţire continuă în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă," a mai spus Dan Bănacu. Valorile de bază şi regulile clare cuprinse în Misiunea companiei şi în Codul de Conduită îi motivează şi îi ghidează pe angajaţi. Cultura corporativă gândită pe termen lung promovează respectul şi aprecierea reciprocă.

Pe lângă pregătirea continuă şi periodică a angajaţilor - de exemplu atunci când se introduc noi maşini sau procese de producţie - HS Timber Group dezvoltă programe de instruire personalizate, cursuri de formare pe tematici tehnice. Sunt oferite, de asemenea, seminare şi cursuri de formare în domeniile anti-corupţie, concurenţă şi etică în afaceri.

De asemenea, printre beneficiile de care se bucură angajaţii HS Timber Group din România se regăseşte şi o asigurare privată de sănătate. Aceasta este menită să ofere un sprijin suplimentar angajaţilor în ceea ce priveşte controalele de rutină, dar şi intervenţiile specializate.

De la intrarea pe piaţa din România în anul 2003 prin deschiderea primei fabrici de cherestea, la Sebeş, HS Timber Group a devenit un pilon central al comunităţilor locale în care activează. Povestea de succes implică reinvestirea profitului obţinut. "Astfel am ajuns la un număr de cinci fabrici moderne de prelucrare a lemnului, cu tehnologie de ultimă generaţie şi cu aproape 3.000 de angajaţi foarte bine pregătiţi. Mai mult, activităţile HS Timber Group asigură peste 10.000 de locuri de muncă în industriile conexe," a încheiat Dan Bănacu.

Mai mult, regiunile în care activează HS Timber Group reprezintă baza succesului comun. De aceea compania sprijină de mai mulţi ani proiecte caritabile în educaţie, servicii sociale şi sănătate. Într-un an imprevizibil precum 2020, HS Timber Group a lansat Iniţiativa «Împreună!» prin care a contribuit direct şi a sprijinit activităţile organizaţiilor locale în lupta împotriva răspândirii COVID-19 cu donaţii şi sponsorizări de peste 1,5 milioane de lei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb