Huawei lansează HUAWEI MateStation S, noul PC de birou pentru productivitate sporită


Companii / 16 august 2021

Huawei lansează HUAWEI MateStation S, noul PC de birou pentru productivitate sporită

Huawei Consumer BG intră pe piaţa PC-urilor de tip desktop, o dată cu lansarea noului HUAWEI MateStation S, informează compania într-un comunicat de presă remis redacţiei. Încorporând trăsăturile inteligente care stau la baza produselor Huawei, noul computer desktop este echipat special pentru a ajuta consumatorii să lucreze mai inteligent, mai sigur şi mai eficient. HUAWEI MateStation S este disponibil în magazinul online www.huaweistore.ro şi în reţelele de retail partenere, cu preţuri începând de la 2.899 lei. Până pe 22 august, în cadrul magazinului online Huawei, MateStation S poate fi achiziţionat împreună cu monitorul HUAWEI Display 23.8".

Proiectat pentru a fi un device inteligent de productivitate, HUAWEI MateStation S este echipat cu un Procesor AMD RyzenTM 5 4600G 7 nm, pentru a sprijini performanţa necesară unei experienţe de calitate în scenarii de birou şi divertisment. Designul termic, extrem de eficient, păstrează sistemul rece şi silenţios, chiar şi atunci când este folosit la capacitate maximă. Profitând de tehnologia de partajare Huawei, noul desktop se poate conecta cu Huawei Share şi Multi-Screen Collaboration, oferind noi experienţe de muncă inteligentă la birou, tuturor consumatorilor care lucrează pe mai multe dispozitive. Sistemul performant este parte a unui şasiu minimalist, compact ce aduce un aer elegant în orice spaţiu de birouri, permiţându-le consumatorilor să fie mai productivi cu ajutorul unei tehnologii inteligente.

"Suntem loiali strategiei noastre Seamless AI Life şi furnizării ofertelor inteligente de productivitate consumatorilor din întreaga lume. HUAWEI MateStation S cuprinde numeroase inovaţii prezente deja pe produsele MateBook. Oferă aceleaşi experienţe premium şi inteligente pe care consumatorii au ajuns să le cunoască foarte bine şi să le iubească. Introducerea computerului desktop în catalogul Huawei extinde şi mai mult portofoliul nostru de produse PC şi aduce ecosistemul 1+8+N cu un pas mai aproape de finalizare.", a declarat Wang Wei, Country Manager, Huawei Consumer BG România.

Design elegant şi compact

HUAWEI MateStation S se abate de la modelul tradiţional de calculator voluminos de birou şi are un şasiu elegant şi compact, cu deschideri înclinate aranjate într-un mod sofisticat. Pe lângă contribuţia la un design distinctiv, aceste deschideri servesc, de asemenea, unui scop funcţional, permiţând aerului rece să circule. Şasiul de 8.6 L este mai mic decât cel al PC-urilor de birou tradiţionale, ceea ce îl face ideal pentru birourile de mici dimensiuni, se precizează în comunicat.

Împreună cu un ecran Full HD de 23,8 inch, oferind trei rame subţiri şi un raport de 90% ecran-corp, oferă o calitate a imaginii de înaltă definiţie pentru vizualizarea clară a tuturor materialelor, de la documente la videoclipuri. Ecranul deţine certificarea TÜV Rheinland Low Blue Light şi certificarea Flicker Free, astfel că utilizatorii se pot bucura de o experienţă confortabilă de vizionare, chiar şi pentru perioade lungi de timp.

Funcţia Huawei Share permite utilizatorilor să se conecteze fără fir la desktop, doar printr-o atingere a smartphone-ului, pentru transferuri uşoare de fişiere. În colţul din dreapta sus, un cititor de amprente 2-in-1 şi un buton de alimentare duc utilizatorii direct la desktop în siguranţă, cu o singură apăsare a butonului.

Performanţă de top pentru îmbunătăţirea productivităţii

HUAWEI MateStation S este alimentat de 7 nm şi are procesor 6-core AMD Ryzen 5 4600G, care aduce o performanţă multi-tasking incredibilă pentru software-ul de productivitate. Procesorul include Radeon Graphics oferind performanţe grafice mai rapide, care corespund unora dintre omologii săi discreţi pentru a sprijini volumul de muncă multimedia.

Echipat cu o unitate SSD NVMe conectată prin interfaţa PCIe, HUAWEI MateStation S suportă viteze mari de citire şi scriere pentru a spori productivitatea utilizatorului, indiferent de munca pe care o face. Utilizatorii pot opta şi pentru extinderea sistemului cu hardware PCIe şi memorie DDR4 cu două canale, folosind conectorii suplimentari de pe placa principală. De asemenea, sistemul dispune de conectivitate Wi-Fi integrată MIMO 2x2 pentru Internet şi Bluetooth 5.0 pentru conectarea perifericelor fără fir.

Conform comunicatului, sistemul de răcire eficient şi ventilatorul fără zgomot ajustează viteza de răcire pe măsură ce temperatura componentei se schimbă, făcând controlul temperaturii mai inteligent pentru a crea un mediu liniştit pentru utilizatori. Sistemul de conducte de aer, inspirat de parcursul vântului în natură, sprijină gestionarea precisă a circulaţiei aerului, asigurându-se că aerul cald este expulzat printr-o conductă de aer dedicată, permiţând răcirea rapidă a sistemului pentru o stabilitate pe termen lung.

Conexiune inteligentă şi imediată

Bazat pe tehnologia de partajare Huawei, noul desktop permite conectarea la funcţiile Huawei Share şi Multi-Screen Collaboration, dând voie mai multor dispozitive să colaboreze şi să se completeze reciproc. Utilizatorii pot atinge un smartphone Huawei în dreptul tastei Shift din dreapta tastaturii pentru a-l conecta cu computerul desktop pentru transfer uşor de fişiere şi editare de documente. În plus, funcţia îmbunătăţită Multi-Screen Collaboration suportă până la trei ferestre ale aplicaţiilor concurente de pe desktop, permiţând utilizatorilor să facă multi-tasking-ul mai eficient cu ajutorul mai multor dispozitive pe un singur ecran.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb