HUAWEI Store împlineşte 1 an de la lansare

G.D.
Companii / 18 aprilie 2022

HUAWEI Store împlineşte 1 an de la lansare

Magazinul online HUAWEI Store împlineşte 1 an de la lansarea sa în ţara noastră, aniversare pe care o marchează printr-o campanie plină de oferte speciale şi surprize pentru abonaţii săi şi nu numai, conform unui comunicat remis redacţiei. Între 18 aprilie şi 1 mai, numeroase oferte de tip bundle, dar şi vouchere speciale vor fi anunţate pentru produse şi accesorii Huawei, potrivite pentru orice stil de viaţă şi scenariu de utilizare.

Potrivit sursei citate, după un an de la lansare, huaweistore.ro se bucură de un mare succes printre pasionaţii de tehnologie, având peste 130.000de abonaţi şi peste 170.000 de conturi înregistrate cu HUAWEI ID.

"Obiectivul nostru principal în ceea ce priveşte strategia de e-commerce a rămas neschimbat la un an după lansare magazinului online şi se concentrează pe crearea unei experienţe premium pentru toţi clienţii noştri. Facem eforturi de îmbunătaţire a serviciilor oferite constant pentru că vrem să răspundem punctual nevoilor şi dorinţelor utilizatorilor în materie de tehnologie." a declarat Andy Fang, Country Manager Huawei Consumer Business Group.

Prin tragere la sorţi cei care se abonează la newsletter pe huaweistore.ro au ocazia de a câştiga, pe zi, o pereche din cele 14 FreeBuds Lipstick sau unul din cele 14 WATCH 3 PRO. Toţi cei care se înscriu vor primi vouchere de 50, 100, 299 şi 599 lei pe huaweistore.ro.

Cei care achiziţionează produse în valoare de minimim 200 de lei au şansa de a câştiga un MateBook X Pro pe săptămână. Acest tip de ofertă este valabilă pentru o perioadă de 2 săptămâni şi include toate produsele marca Huawei, subliniază sursa citată.

Orice deţinător de HUAWEI ID sau utilizator care îşi creează un cont nou poate învârti Roata Norocului de 2 ori pe zi şi poate câştiga vouchere pe Huawei Store: 20% pentru toate produsele din gama PC; 30% la boxa SoundJoy şi reduceri între 150 - 1000 de lei pentru produsele din gama smartphone, audio şi wearables.

O altă variantă de ofertă implică bundle-urile care aduc împreună cele mai interesante şi surprinzătoare combinaţii de dispozitive. Pentru cei care vor să facă un upgrade pe partea de smartphone, nu există moment mai bun. Cel mai recent model din gama smartphone, nova 9 SE vine la pachet cu WATCH FIT iar P50 Pro face pereche cu WATCH GT 3 Elite Color. Fanii gamei de produse wearable, au posibilitatea de a alege din mai multe mix-uri de produse: WATCH GT 2 / Pro alături de căştile FreeBuds 4 / 4i şi WATCH GT 3 White Color împreună cu căştile FreeBuds 4. Cea mai recent lansată tabletă, MatePad 11 face o combinaţie ideală cu WiFi-ul WS5200.

Huawei nu uită nici de cei care îşi petrec mare parte din zi pe laptop şi a pregătit oferte de tip bundle care includ două modele din seria MateBook şi anume laptop-urile MateBook D 15 i3 / i5, care merg în perfectă armonie cu Wifi-ul AX3 (Quad-Core). Pasionaţii de gaming se pot bucura de o super ofertă care include monitorul MateView GT 34, care duce orice sesiune de jocuri cu prietenii la următorul nivel datorită carateristicilor de înaltă performanţă.

În perioada 18 - 20 aprilie, se aplică o extra reducere de 15% pentru produsele din gama wearables, smartphone şi tablete, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb