Huawei Technologies sprijină studenţi români prin programul Seeds for the Future Sky

J.P.
Miscellanea / 22 septembrie 2020

Huawei Technologies sprijină studenţi români prin programul Seeds for the Future Sky

Huawei Technologies îşi menţine ferm angajamentul său faţă de sistemul educaţional din ţara noastră, sprijinind studenţii români prin dezvoltarea şi continuarea unor proiecte educaţionale şi stagii de practică, precum Huawei Seeds for the Future, potrivit unui comunicat transmis redacţiei.

Programul Huawei Seeds for the Future a ajuns, în 2020, la cea de-a şaptea ediţie, fiind sprijinit de Ministerul Educaţiei şi Cercetării, de Ministerul Societăţii Informaţionale, dar şi de cele mai mari universităţi de profil din ţară. Pe parcursul ultimilor ani, aproximativ 150 de studenţi au beneficiat de acest program, devenind unul dintre cele mai cunoscute din România. Programul acoperă subiecte precum 5G, cloud computing, IA, dar şi cultură chineză.

Veronica Cristea-Nanu, Manager Resurse Umane la Huawei România, vorbeşte despre acest proiect: "Prin continuarea, an de an, a programului Seeds for the Future, indiferent de contextul global, urmărim îmbunătăţirea educaţiei din domeniul ITC şi susţinerea tinerilor într-adevăr pasionaţi de acest domeniu, în România. În 2020, oferim studenţilor o experienţă online prin care vor avea acces la tehnologiile Huawei pentru a învăţa de la cei mai buni experţi din domeniu şi pentru a avea o privire de ansamblu asupra culturii chineze."

Cu ajutorul acestui program educaţional, studenţii înscrişi la facultăţi cu profil tehnic, dar nu numai, au posibilitatea de a urma un training de specializare, cu ajutorul căruia îşi însuşesc atât noţiuni teoretice, cât şi practice.

Anul acesta, 15 studenţi din ţara noastră au fost selectaţi pentru a participa la un program de training online timp de o săptămână, alături de studenţi din alte ţări, unde se vor bucura de sfaturi şi consultanţă din partea specialiştilor de top ai companiei.

Prin crearea şi continuarea Seeds for the Future, un program care facilitează educaţia în domeniul ITC, dar şi prin intermediul experienţelor practice, destinate sprjinirii viitoarelor talente locale, Huawei a devenit un partener strategic al sistemului educaţional din România. Lansat în 2008, programul Seeds for the Future are peste 1300 de participanţi din 31 de ţări ale UE, fiind implementat în 108 ţări din întreaga lume.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb