Humans.ai achiziţionează studio-ul de dezvoltare de la Cluj, Starfish Technologies - inventatorul unui nou blockchain numit TensorChain

A.F.
Companii / 21 august

Humans.ai achiziţionează studio-ul de dezvoltare de la Cluj, Starfish Technologies - inventatorul unui nou blockchain numit TensorChain

Furnizorul de soluţii de inteligenţă artificială şi blockchain Humans.ai anunţă achiziţia strategică a Starfish Technologies, compania de la Cluj care a dezvoltat tehnologia inovatoare TensorChain, un nou blockchain, pe care echipele celor două companii urmează să îl dezvolte împreună, conform unui comunicat remis redacţiei.

Această achiziţie a constant într-o tranzacţie în numerar şi acţiuni şi marchează un pas semnificativ în dezvoltarea inovaţiei TensorChain dezvoltate de echipa Starfish Technologies, un blockchain revoluţionar, creat să gestioneze implementarea inteligenţei artificiale folosind puterea operaţiunilor bazate pe tensori.

Starfish Technologies este un studio de dezvoltare blockchain, recunoscut pentru expertiza în proiectarea, securizarea şi implementarea contractelor inteligente Solidity pe blockchain-uri bazate pe EVM (Ethereum Virtual Machine). Compania a dezvoltat soluţii inovatoare pentru o serie de lideri mondiali din industrie, inclusiv Animoca Brands, OneFootball, Phantom Galaxies, Grease Monkey şi alţii.

Ca parte a acestei achiziţii, Razvan Costin, fondatorul Starfish Technologies, se alătură echipei Humans.ai în calitate de director al departamentului de inovare şi membru al consiliului de administraţie, întărind şi mai mult conducerea companiei şi angajamentul pentru dezvoltarea de tehnologiile avansate. Echipa de dezvoltare Starfish Technologie, se alătură, de asemenea, departamentului de cercetare şi inovare al Humans.ai.

"Această achiziţie este mai mult decât o simplă extindere strategică a echipei noastre de cercetare şi dezvoltare, este un pas important către viitorul în care inteligenţa artificială trebuie să devină tot mai puternică, accesibilă şi descentralizată. Pe măsură ce adopţia globală a inteligenţei artificiale accelerează, suntem încrezători că inovaţia TensorChain va transforma radical această industrie.", a explicat Sabin Dima, CEO-ul Humans.ai.

"Sunt mândru că ne unim forţele cu echipa Humans.ai şi că vom lucra împreună în misiunea noastră comună de a promova adopţia inteligenţei artificiale prin descentralizare. Împreună, continuăm să dezvoltăm TensorChain, o inovaţie blockchain care are potenţialul de a redefini modul în care AI se integrează cu soluţiile de tehnologie pe care le folosim zi de zi." , a adăugat Răzvan Costin, fondatorul Starfish Technologies şi noul director de inovaţie din cadrul Humans.ai.

TensorChain reprezintă un salt revoluţionar în tehnologia blockchain, oferind o soluţie descentralizată, scalabilă şi eficientă, concepută special pentru procesarea datelor cu volum mare. Prin valorificarea operaţiunilor bazate pe tensor, prin inovaţia TensorChain, acest nou blockchain abordează nevoia critică de descentralizare a IA, sporind securitatea şi facilitând în acelaşi timp, accesul la beneficiile inovaţiei IA la scară largă, fără constrângerile sistemelor tradiţionale centralizate.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

20 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9769
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4922
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2248
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8431
Gram de aur (XAU)Gram de aur364.3531

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb