Hyperfy®, noua identitate a GTS

V.G.
Companii / 6 decembrie 2022

Hyperfy®, noua identitate a GTS

GTS, dezvoltatorul român de platforme de software integrate pentru industria de securitate fizică, devine Hyperfy®, potrivit unui comunicat de presă transmis redacţiei.

Compania, susţinută de Abris Capital Partners ("Abris"), investitorul de private equity specialist în transformarea ESG, îşi propune creşterea semnificativă a veniturilor în 2023, prin lansarea de platforme software noi, inovative, pe bază de inteligenţă artificială (AI), oferind clienţilor soluţii inovatoare end-to-end de securitate şi siguranţă fizică.

Potrivit sursei citate, în 2022, Hyperfy® a avut o creştere accelerată a numărului de clienţi din portofoliu, comparativ cu anul 2021, adresând prin soluţiile sale nevoi specifice ale clienţilor din industrii precum cea petrolieră, de retail, manufacturieră sau de distribuţie.

Cu peste 300 de angajaţi la nivel naţional, compania intenţionează să se extindă prin intrarea cu produse software bazate pe tehnologie de ultimă generaţie, pe mai multe pieţe la nivel european. În acelaşi timp, va continua extinderea prezenţei fizice la nivel naţional prin crearea de noi puncte de lucru.

Sub umbrela noului brand Hyperfy®, vor funcţiona şi vor comunica unitar 4 entităţi juridice - Global Technical Services, Global Operation Center, GTS Global Intelligence şi Knowledge Investment Group (deţinătorul brandului Lummetry.AI), al căror scop este acela de a revoluţiona industria de securitate, prin inovaţie tehnologică.

Lucian Măţăoanu, Chief Executive Officer, Hyperfy®, a spus: "Încă de la început ne-am concentrat eforturile pentru a crea tehnologie. Suntem inovatori într-o piaţă de soluţii clasice de securitate, în care propunem un concept dominant, bazat pe IT. Viziunea noastră asupra viitorului industriei de securitate este transpusă în fiecare activitate pe care o desfăşurăm, iar astăzi marcăm drumul către următoarea versiune a companiei noastre - Hyperfy®. Prin toate cele 4 enităţi aflate sub această umbrelă, ne dorim să oferim tuturor un viitor sigur, prin soluţii tehnologice de securitate bazate pe inovaţie".

Cele 4 entităţi componente ale Hyperfy® formează un reper pentru industria software de securitate fizică în regiune, fiind un one-stop shop pentru clienţii business din România, care au nevoie de o o gamă completă de servicii, începând din faza de dezvoltare şi până la finalizarea unui proiect. Astfel, clienţii au posibilitatea să acceseze într-un singur loc servicii de proiectare, implementare, mentenanţă, dezvoltare de platforme software, servicii de monitorizare, intervenţie, precum şi rapoarte şi analize specifice domeniului de activitate.

Parte din Hyperfy®, GTS Global Intelligence, incubator pentru soluţii avansate de IoT, este cunoscut pe piaţa din România pentru dezvoltarea platformei CAVI Smart Monitoring, soluţie ce oferă capacitatea de a integra infrastructurile complexe de sisteme de securitate fizică din cadrul companiilor cu locaţii multiple, precum şi pentru crearea CAVI Share Alert, prima platformă din România dedicată eficientizării serviciilor de intervenţie rapidă, bazată pe un model similar serviciilor de tip ridesharing.

"Misiunea noastră este să ducem industria de securitate cu un pas mai departe. Cu ajutorul tehnologiei, punem la punct soluţii care pleacă de la nevoile clienţilor noştri şi avem în ADN dezvoltarea de platforme software care să depăşească limitările soluţiilor clasice. Prin noua identitate Hyperfy®, devenim creatori de beneficii pentru businessuri nu doar mai sigure, ci şi mai inovatoare", a continuat Lucian Măţăoanu, Chief Executive Officer, Hyperfy®.

Noua identitate, Hyperfy®, marchează o nouă etapă în activitatea desfăşurată de companie, având drept scop diversificarea soluţiilor din portofoliu, astfel încât să fie amplificată valoarea adăugată adusă în activitatea companiilor ce implementează soluţii dezvoltate de Hyperfy®. Activitatea celor 4 entităţi sub umbrela Hyperfy® - Global Technical Services, Global Operation Center, GTS Global Intelligence şi Lummetry.AI - va rămâne neschimbată, la fel şi statutul juridic deţinut de fiecare companie în parte, se precizează în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb