IGPF: 1.320 kilograme foi de tutun ambalate în 32 de saci, descoperite de poliţiştii de frontieră giurgiuveni

V.G.
Miscellanea / 16 noiembrie 2022

1.320 kilograme foi de tutun ambalate în 32 de saci, descoperite de poliţiştii de frontieră giurgiuveni

Poliţiştii de frontieră giurgiuveni au descoperit, în urma unor controale efectuate asupra a două mijloace de transport, ascunşi în compartimentul marfă, 32 de saci încărcaţi cu 1320 kilograme foi de tutun, pe care şoferii, doi cetăţeni bulgari, intenţionau să îi introducă în ţară fără documente legale, informează un comunicat de presă transmis redacţiei.

Potrivit sursei citate, ieri, la PTF Giurgiu - Rutier, la diferite intervale de timp, s-au prezentat la intrarea în ţară doi cetăţeni bulgari, în vârstă de 31 şi 45 de ani, care conduceau un microbuz şi o autoutilitară, înmatriculate în Bulgaria.

La control, poliţiştii de frontieră au descoperit, ascunşi în compartimentul marfă al autoutilitarei, respectiv într-un loc special amenajat în microbuz, în spatele unui perete fals, în total 32 de saci în care se afla tutun neprelucrat, în cantitate totala de 1.320 kilograme foi de tutun.

Persoanele în cauză nu deţineau documente de provenienţă pentru produsele sus-menţionate, întreaga cantitate de tutun, în valoare estimată de 132.000 lei, fiind reţinută în vederea continuării cercetărilor la S.T.P.F. Giurgiu.

Totodată, poliţiştii de frontieră au dispus măsura indisponibilizării microbuzului, până la finalizarea cazului, deoarece avea un compartiment special amenajat.

În prezent, faţă ce cei doi cetăţeni bulgari, se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de producerea de produse accizabile care intră sub incidenţa regimului de antrepozitare prevăzut în prezentul titlu în afara unui antrepozit fiscal autorizat de către autoritatea competentă, faptă prevăzută şi pedepsită de art.452, alin.1, lt.a, din Legea nr.227/2015 şi infracţiunii de fals material în înscrisuri sub semnătură privată, faptă prevăzută şi pedepsită de art.322 Cod penal şi uz de fals, art.323 Cod penal, urmând ca la finalizarea acestora să fie propuse soluţii legale prin unitatea de parchet, se precizează în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb