iHunt l-a ales pe Dorin Boerescu administrator independent

ANDREI IACOMI
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 21 august 2019

iHunt l-a ales pe Dorin Boerescu administrator independent

Acţionarii iHunt Technology (HUNT), ultima companie listată pe piaţa AeRO a Bursei de Valori Bucureşti (BVB), l-au ales, în data de 19 august, pe Dorin Boerescu ca membru independent al Consiliului de Adminis-traţie al societăţii, în postul rămas vacant după demisia Corinei Dumitres-cu, se arată într-un raport al emitentului remis ieri operatorului pieţei noas-tre de capital.

De asemenea, a fost aprobată şi fixarea remuneraţiei noului administrator independent la 2.000 de lei pe lună, nivel similar cu cel al predecesorului său.

Dorin Boerescu este un nume de referinţă în online-ul din ţara noastră, fiind CEO al platformei de marketing afiliat 2performant.ro

iHunt Technology şi-a făcut debutul pe piaţa AeRO în data de 9 iulie 2019 printr-o listare tehnică, când Cezar Stroe, directorul general şi fondatorul companiei a vândut 10% din acţiunile emitentului, pentru ca ulterior, conducătorul societăţii să mai înstrăineze un pachet de circa 4,5% din emitent.

În data de 19 august, cotaţia HUNT a încheiat şedinţa bursieră la 0,825 lei, cu 4,62% sub preţul de închidere al primei zile de prezenţă a titlurilor companiei la BVB, de 0,865 lei.

Activitatea iHunt constă în importul de telefoane mobile, gadget-uri şi accesorii, respectiv produse de tip "smarthome" din China (unde compania are o echipă permanentă stabilită în oraşul Shenzhen), urmat de comercializarea produselor în piaţa noastră.

Pentru anul 2018, cifra de afaceri a companiei a atins 24,7 milioane de lei, de la 24,1 milioane de lei în anul anterior şi 13,1 milioane lei în 2016. Totuşi, profitul net a scăzut anul trecut la 0,48 milioane de lei, de la 2,14 milioane de lei în anul precedent.

La preţul de închidere al acţiunii HUNT din data de 19 august, valoarea de piaţă a companiei se ridică la 11,63 milioane de lei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

30 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9769
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4906
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2932
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9203
Gram de aur (XAU)Gram de aur364.5107

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb