Ilan Laufer şi Alexandru Coita lansează un nou proiect politic

L.I.
Politică / 1 decembrie 2019

Ilan Laufer şi Alexandru Coita (Sursă: Facebook)

Ilan Laufer şi Alexandru Coita (Sursă: Facebook)

Ilan Laufer şi Alexandru Coita, ambii foşti consilieri onorifici ai Vioricăi Dăncilă, au anunţat azi, prin postări pe reţeaua socială Facebook, lansarea un proiect politic nou, menit să "aprindă flacăra speranţei în România".

Ilan Laufer a afirmat: "Pentru că #mieimipasa şi cred cu tărie că a sosit momentul să reaprindem flacăra speranţei în România, am decis să fondez o nouă mişcare politică / un Start-Up care se adresează tuturor românilor care vor să ofere un viitor mai bun acestei ţări. Mă adresez tuturor românilor care nu au încetat să creadă în România, voi puteţi reda acestei ţări locul pe care îl merită, atât la nivel european cât şi la nivel global. Proiectul se adresează tuturor, oamenilor noi şi vechi, indiferent de apartenenţa politică, cât timp ni se alătură cu inima curată", potrivit sursei menţionate.

Cei doi au postat mesaje similare în care anunţă lansarea unui proiect politic noi, fiecare dintre ei făcând referire şi la celălalt.

La rândul său, Alexandru Coita a afirmat în postarea de pe Facebook: "Am decis să fondez o nouă mişcare politică care se adresează tuturor oamenilor oneşti, patrioţi şi lucizi care vor să ofere un viitor mai bun acestei ţări. Energia tinereţii, împreună cu experienţa celor trecuţi prin multe lupte, dar care nu au încetat să creadă în România, pot reda acestei ţări locul pe care îl merită. Este un proiect care se adresează tuturor, oameni noi şi vechi, indiferent de apartenenţa politică, cât timp ni se alătură cu inima curată şi cu dorinţa de a face bine".

Postările au fost însoţite de mai multe hashtag-uri, #România10în10, #Româniarenaşte, #more4more, #1000în2030, #mieîmipasă, dar şi e aceeaşi imagine.

Ilan Laufer, a părăsit Partidul Social Democrat la finalul lunii noiembrie, iar în septembrie 2019, a demisionat din funcţia de consilier onorific al Vioricăi Dăncilă.

Alexandru Coita a demisionat după numai două săptămâni după ce a fost numit consilier onorific, în luna august a acestui an.

Opinia Cititorului ( 7 )

  1. Mamaaa, ce explozie de fericire in toata romania si chiar peste granita.

    1. Decat securicii expirati Iohanis, Dancila, Barna, Basescu si alti penibili, astia doi macar sunt tineri.

      Si este vreun merit ca esti tanar ? Asta-i o calitate ? remarca mea nu inseamna ca-i dezavuez pe LAUFER SI PE cOITA.

    ....Astia ...politica ..??? Uitati-va la ei ce "mutra" au Pentru un nou suflu politic e nevoie de multa munca.si convingere.. Acesti doi "scenaristi" ce se aboneaza sa faca politica ... sunt mai mult de domeniul HOLLYWOOD--ului.

    Si cu ce va veti deosebi de celelalte miscari politice care au inundat Romania dupa 1989 ?

    V-ati gandit cumva, pentru binele romanilor(dupa parerea mea), ca sa sustineti transformarea Romaniei intr-un stat neutru, de facto si de jure, astfel incat romanii sa nu mai devina carne de tun pentru altii ?  

    1. Si cu ce va veti deosebi de celelalte miscari politice care au inundat Romania dupa 1989 ?

      Cu nimic. Decat poate cu faptul ca Laufer e evreu. 

      Cat despre faza cu neutralitatea, cred ca glumesti. Poti sa fii tu neutru cat vrei, mai trebuie sa tina si altii cont de neutralitatea ta. Sunt sigur ca si Antonescu ar fi vrut sa fie neutru, dar cand ne-au invadat sovieticii n-am avut de ales...La fel si cu domnitorii nostri in conflictele cu Imperiul Otoman. 

    Pe baietii astia i-a dat afara de la Bamboo mai devreme de inchidere si s-au gandit da faca si ei ceva: o miscare politica !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb