Ilie Năstase şi Mădălin Voicu au depus o sesizare la PICCJ în cazul lui Robert Turcescu

A.C.
Miscellanea / 26 septembrie 2014

Senatorul PC Ilie Năstase şi deputatul PSD Mădălin Voicu au depus, azi, la Parchetul ICCJ o sesizare în cazul lui Robert Turcescu, după ce acesta a dezvăluit că a fost ofiţer acoperit, ei cerând să se confirme sau infirme, de către instituţie, această situaţie, transmit surse din presă.

Ilie Năstase a declarat, la ieşirea din sediul Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, că Robert Turcescu ar putea fi şi un impostor, susţinând că livretul militar pe care jurnalistul l-a prezentat nu seamnănă cu cel pe care el îl are.

Mădălin Voicu a spus că nu au depus o plângere penală la Parchet, ci o sesizare, o cerere prin care vor ca instituţia să lămurească această problemă.

"Problema pe care am încercat să o lămurim era să avem certitudinea că, indiferent de persoană, lucrurile astea nu lezează siguranţa statului", a mai spus deputatul.

El a precizat că prin această sesizare se încearcă să se găsească la Parchetul instanţei supreme un răspuns "mult mai aproape de un adevăr palpabil", pentru că altfel s-ar putea vorbi de oricine că este ofiţer acoperit.

Mădălin Voicu a mai spus că nu vor să fie divulgate nume, ci, dacă există o situaţie, să se verifice dacă ceea ce spune Turcescu este adevărat.

El a adăugat că sesizarea a fost semnată de "senatorul Ilie Năstase şi deputatul Mădălin Voicu".

Procurorul general al României, Tiberiu Niţu, a declarat marţi că Parchetul instanţei supreme evaluează situaţia în cazul lui Robert Turcescu, după ce acesta a dezvăluit că a fost ofiţer acoperit, şi că va comunica dacă va fi luată o decizie privind o eventuală anchetă pentru o infracţiune.

Duminică, jurnalistul Robert Turcescu a dezvăluit pe blogul său că a fost locotenent colonel sub acoperire. Postarea intitulată "Mărturise şi spovedanie" a fost însoţită de copii ale unui livret militar cu fotografia sa şi două ştate de plată. Pe livretul militar apare ştampila MApN - UM 02515.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb