Ilinca Păun se alătură Consiliului de Administraţie Meta Estate Trust

V.G.
Companii / 29 septembrie 2022

Ilinca Păun se alătură Consiliului de Administraţie Meta Estate Trust

Meta Estate Trust, companie de tip holding care activează în sectorul imobiliar, prezentă pe piaţa SMT - AeRO a Bursei de Valori Bucureşti sub simbolul bursier MET, are, începând de astăzi un nou membru în cadrul Consiliului de Administraţie în persoana Ilincăi Păun, fondator Bravva Angels, potrivit unui comunicat de presă transmis astăzi redacţiei.

Cu o vastă experienţă atât în piaţa de real estate, dar şi un business angel recunoscut, Ilinca Păun se alătură proiectului Meta Estate Trust contribuind prin expertiza sa la dezvoltarea business-ului pe termen lung.

"Ne bucurăm să o avem pe Ilinca Păun membru în cadrul Consiliului de Administraţie. Atragerea sa în echipa Meta Estate Trust a venit ca un pas firesc în contextul în care dorim să accesăm tot mai multe segmente ale pieţei imobiliare, iar experienţa sa îndelungată în domeniu va fi de un real ajutor. Mai mult de atât, implicarea sa în proiecte antreprenoriale şi strat-up-uri de succes ne oferă o perspectivă mai largă asupra mediului de business local", a declarat Eugen Voicu, Preşedinte al Consiliului de Administraţie Meta Estate Trust.

Potrivit afirmaţiilor sale, pentru moment, Ilinca Păun are un statut interimar, urmând ca în cadrul următoarei Adunări Generale a Acţionarilor să fie propusă cu titlu deplin. Ilinca Păun îl înlocuieşte pe Ionuţ Nicolescu în cadrul Consiliului de Administraţie.

"Mă simt onorată de numirea în cadrul conducerii Meta Estate Trust. Modelul de businesss inovator, obiectivele ambiţioase, cât şi reuşitele marcate de companie în doar un an de la înfiinţare m-au convins să mă implic activ în acest proiect şi să contribui la dezvoltarea sa", a declarat, la rândul său, Ilinca Păun.

Ilinca Păun a absolvit Institutul de Arhitectură din Bucureşti (1999) şi şi-a început cariera în cadrul Colliers în anul 2000, unde a activat pentru 18 ani, ocupând mai multe funcţii. Dintre acestea, cea mai importantă a fost cea de CEO în perioada 2010 - 2018. Mai apoi, Ilinca s-a dedicat proiectelor antreprenoriale şi de educaţie, fiind co-fondator The Entrepreneurship Academy, prima facultate de antreprenoriat din România. De asemenea, Ilinca a fondat TreeHouse, companie care a fuzionat ulterior cu Impact HUB. La începutul lui 2022, Ilinca Păun a fondat Bravva Angels - comunitate ce oferă programe de pregătire pentru start-up-uri, cât şi investiţii dedicate business-urilor la început de drum, arată sursa citată.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb