Îmbunătăţiri de preţ de aproape 245.000 de dolari în cadrul licitaţiilor BRM

C.P.
Ziarul BURSA #Materii Prime / 31 ianuarie 2006

În perioada 23-27 ianuarie, în ringul Bursei Române de Mărfuri şi al punctelor de lucru din teritoriu s-au desfăşurat 18 proceduri de achiziţii şi vînzări în valoare de aproape 1,7 milioane dolari, la care îmbunătăţirea totală a preţurilor s-a cifrat la aproape 245.000 dolari. În ringul Bursei Române de Mărfuri s-au desfăşurat 7 proceduri de achiziţii şi vînzări în valoare de peste 430.000 dolari. Cea mai mare valoare de tranzacţionare, cifrată la aproape 220.000 dolari a fost înregistrată în cadrul licitaţiilor ordonate de Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa "Aurel Vlaicu", care a achiziţionat combustibili şi servicii de curăţenie şi de construire, amenajare şi închiriere. Pentru aceste trei licitaţii, ordonatorul a realizat o îmbunătăţire totală de preţ, sub forma diferenţei favorabile dintre valoarea solicitată în oferta financiară şi cea de adjudecare de peste 30.000 dolari. O altă valoare semnificativă a contractelor de achiziţii a fost înregistrată de Nuclearelectrica, care a achiziţionat prin intermediul ringului BRM asigurări CASCO în valoare de peste 115.000 dolari.

În teritoriu, activitatea terminalelor Bursei Române de Mărfuri s-a materializat în proceduri de achiziţii şi vînzări de peste 1,2 milioane dolari, cu o îmbunătăţire totală a preţurilor de aproape 215.000 dolari.

Au fost tranzacţionate mărfuri şi servicii într-o gamă foarte diversă: siguranţe de joasă tensiune şi accesorii, bare poliamidă, servicii salubrizare vagoane, servicii reparaţii curente clădire, lucrări de mentenanţă.

Topul punctelor de lucru ale BRM în teritoriu, realizat pentru intervalul 23-27 ianuarie 2006 situează pe primul loc Terminalul Cluj Napoca, cu o valoare contractuală de peste 585.000 dolari, urmat de Terminalul Iaşi, cu o valoare de aproape 550.000 dolari.

În perioada 23-27 ianuarie, punctele de lucru ale BRM din teritoriu au organizat cîteva evenimente de interes. Astfel, în data de 26 ianuarie 2006, Terminalul Tîrgu-Mureş, a fost gazda dezbaterii privind achiziţiile publice în contextul noii legislaţii, care a reunit principalii actori în domeniul achiziţiilor publice, autorităţi contractante, potenţiali participanţi, reprezentanţi de marcă ai administraţiei locale şi nu în ultimul rînd, organismul specializat în achiziţii publice, Bursa Română de Mărfuri. La Terminalul Braşov, în data de 27 ianuarie s-au înmînat premiile pentru cei mai activi ordonatori ai Terminalului în cursul anului 2005.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb